5 slatkih načina da se izvinite svom partneru

0

Da li je vaš partner ljut na vas? Da li ste ga povrijedili? To se može desiti svima. Ono što je važnije je kako ćete se pozabaviti sa datom situacijom. Donosimo pet slatkih načina da se izvinite svom partneru.

 

Donesite mu njegovo omiljeno pivo

Muškarci često znaju reći: “Pivo je rješenje za sve”. Nekad je to stvarno tako. Donesite mu njegovo omiljeno pivo te popijte bar jednu čašu s njim. On će biti iznenađen i srećan što jednom rukom drži pivo, a drugom vas.

 

Pripremite romantičnu večeru

Iznenadite partnera romantičnom večerom. Lijepo dekorišite sto, skuhajte nešto ukusno i naspite omiljeno crno vino. Dajte mu do znanja da niste sretni zbog svojih prethodnih postupaka.

 

Gledajte njegov omiljeni sport sa njim

Znamo da nam gledanje fudbala nije zanimljivo kao muškarcima, ali ovo definitivno pali. Izvinite mu se i sjedite s njim kada igra njegov omiljeni tim. Ovaj događaj upotpunite nekom ukusnom hranom i budite sigurni da će vam oprostiti u roku od pet minuta.

 

Ostvarite mu fantazije

A šta mislite da kažete svom muškarcu nešto kao: “Ljubavi, žao mi je. Šta misliš da ti to nadoknadim u spavaćoj sobi? Hajde da radimo sve što želiš!” Nasmijaćete ga, ali biće i 100% uspješno, zar ne?

 

Iznenadite ga na poslu

Ako morate, pojavite mu se na poslu i izvedite ga na neplanirani ručak. Pogledajte ga u oči i kažite mu: “Ne mogu prestati da razmišljam o tome kako sam se loše ponijela. Zato sam došla da ti kažem da mi je žao. Oprosti mi, molim te”. To će rastopiti njegovo srce.

Kao što vidite, izvinjenja ne moraju biti zvanična i teška. Probajte neku od ovih ideja i partner će se vratiti u vaše naručje dok kažete keks.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info