5 grešaka koje žene prave u krevetu

0

Muškarci bi trebalo da iniciraju intimne odnose, bar tako misli većina žena. Međutim, žene u ovome griješe. Postoji još nekoliko grešaka koje sve žene prave u krevetu. Znate li koje su to?

Žene se boje da pokažu svoje tijelo


Veliki broj žena se boji skinuti odjeću pred svojim partnerom. One misle da nemaju onakvo tijelo o kakvom njihov partner mašta. Ovo je, ujedno, i najveća greška koju žene prave. Većina muškaraca voli vidjeti svoju ženu onakvu kakva ona i jeste. Bez obzira na figuru, oni vole da vide čistoću. Drage naše, ne brinite o svojoj figuri. Jednostavno, uživajte u trenucima koje provodite sa svojim partnerom.

Žene su uzbuđene tokom predigre


Tokom predigre, žene se toliko uzbude da se počnu kikotati ili vikati. Ovo može da odbije muškarce. Uživanje u datom trenutku sa zanosom može učiniti cijelu situaciju strastvenijom.

Žene stalno pričaju o higijeni


Muškarcima ovo može bti veoma odbojno. OK, volite higijenu, ali ne i po cijenu ljubavi, zar ne? Većina žena želi da sve bude savršeno. U stvari, usred “radnje”, one počnu da pričaju o higijeni te ova “sitnica” odbija muškarce. Dakle, ako želite da pričate o tome (što je sasvim normalno), počnite prije predigre, na početku dana, prethodno veče… Nikada nemojte pričati o tome tokom odnosa.

Žene se ponašaju nepristojno ili uopšte ne reaguju


Mnoge žene uopšte ne reaguju na ono što im partner govori tokom vođenja ljubavi. One ostaju hladne. To muškarce odbija. Važno je da ravnopravno učestvujete u vođenju ljubavi te da odgovarate, na sličan način, na ljubavna “šaputanja” vašeg partnera. Pored toga, pojedine žene su “nepristojne” tokom samog čina, a to muškarcu može biti veoma odbojno.

Žene lažiraju orgazam


Ovo je najčešća greška koju žene prave u krevetu. Ne lažirajte orgazam, ako želite da uživate u vođenju ljubavi. Pametnije je da budete iskreni sa partnerom i da mu ukažete na činjenično stanje. Svaki normalan muškarac ovo neće shvatiti kao kritiku već kao dobronamjeran savjet te će poraditi na tome i potruditi se da zadovolji svoju partnerku na pravi način. Na kraju, oboje treba da uživate u vođenju ljubavi, zar ne?

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info