10 znakova da vam je muž nevjeran

0

Možda si nekad i posumnjala da ti je muž nevjeran, ali nisi mogla da se suočiš s njim, jer nisi znala da li si u pravu ili si samo sumnjičava. Ovo je uobičajeni scenario, ali pitanje je kako možeš znati sa sigurnošću da on nekoga viđa tebi iza leđa? Donosimo par znakova na koje trebate obratiti pažnju.

Interes za nove stvari


Da li je on iznenada postao ljubitelj slikarstva ili pozoriša, iako ih je ranije mrzio iz dna duše? Ovo bi, zaista, mogao biti znak da se nešto dešava i da on to krije od tebe.

Previše ili premalo pažnje


Iako obraćanje manje pažnje na tebe može izgledati kao dovoljno objašnjenje da neko drugi postoji u njegovom životu, istovremeno može biti da je on zaista previše zauzet poslom ili se ne osjeća dobro. Dakle, prije nego ga okriviš za bilo šta, prvo provjeri o čemu se zapravo radi. Na suprotnom kraju spektra je mogućnost da ti on pridaje previše pažnje. Ovo bi mogao biti znak da se osjeća krivim zbog nečega.

Prevelika posvećenost izgledu


Da li je počeo da “obilazi” salone za uljepšavanje ili je počeo ozbiljno da ide u teretanu? Drži na oku ovu preveliku posvećenost izgledu, jer bi to moglo da znači da postoji neko drugi koga pokušava da pridobije.

Vani do sitnih sati


Ako te on stvarno vara, postoji mogućnost da će mu jedan od izgovora, da ostane vani do kasno u noć, biti da ima previše pritiska na poslu. Ako ovo traje duže vrijeme, a njegove kolege idu kući u normalno vrijeme, to bi trebao biti dovoljan dokaz da posumnjaš da se viđa sa nekom drugom ženom.

Pozivi u čudno vrijeme


Ako je počeo dobijati pozive u čudno vrijeme (obično kasno noću ili veoma rano ujutro), nemoj misliti da je to nešto beznačajno, jer ne mora biti tako. Da bi bila sigurna, obrati pažnju na to da li on ima neki izgovor zbog kojeg ne želi da se javi na telefon kada si ti u prostoriji ili da li se uznemiri svaki put kada uzmeš njegov mobilni telefon.

Izgovor da te se riješi


On može ući u neku bezveznu raspravu s tobom i otići iz kuće ili će odjednom početi da navaljuje da svako malo ideš da posjetiš roditelje, kako bi on bio sam kod kuće. Da li je potrebno posebno objašnjenje zašto želi da te se riješi?

Neprestane svađe


Možda ste bili najsrećniji par u okolini, ali u poslednje vrijeme se čini da nema kraja bezbrojnim malim prepirkama i trzavicama. Ako je to tačno, onda je i dovoljan razlog za uzbunu i umjesto da besposleno sjediš, postaraj se da dođeš do srži problema i saznaš da li je razlog svađama neka treća osoba, odnosno druga žena u njegovom životu.

Bez akcije u krevetu


Ako u životu tvog muža postoji druga žena i ako su oni intimni, on neće biti zainteresovan za seks s tobom. Iako želiš da vodite ljubav, on će imati neki izgovor, kao što je da nije raspoložen ili da je umoran. Identifikuj ovo kao znake njegovog nemorala.

Previše sastanaka i seminara


On je iznenada počeo odlaziti na seminare van grada (pa čak i države) ili svake druge sedmice mora ići u neki drugi grad zbog poslovnih obaveza? Ako je to i slučaj, onda istraži šta je pravi razlog njegovog iznenadnog izbivanja od kuće.

Previše vremena na internetu


Osoba koja nikada nije bila previše tehnički “potkovana” može iznenada biti neodvojiva od svog računara. Ako on većinu svog vremena provodi na internetu, posjećujući “sobe za ćaskanje”, definitivno se nešto “kuha” što može biti znak da te on vara.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info