6 pogrešnih pretpostavki koje žene imaju o muškarcima

0

Žene mogu vjerovati da znaju sve o muškarcima. Međutim, činjenice govore nešto sasvim drugo. Žene obično ignorišu ili pogrešno tumače neke od osnovnih osobina muškaraca. Evo par iluzija koje žene najčešće imaju o njima.

 

Muškarci nisu osjetljivi

Muškarci imaju par “tačaka” na koje su veoma osjetljivi. Ove tačke se razlikuju od muškarca do muškarca, ali možete biti uvjereni da su oni zaista osjetljivi na neke stvari. Kada im je dovoljno stalo, oni će “pustiti” nekoliko suza pa čak i plakati kako malo dijete.

 

Muškarci mrze da pričaju

Pa, istina je da muškarci mrze da stalno slušaju. Ali oni vole da pričaju o sebi, posebno ako ih pitate intrigantna i zanimljiva pitanja. Štaviše, i oni mogu pričati non-stop o pojedinim stvarima, kao što su video igrice ili sport ili… Potrebno je samo da odaberete pravu temu.

 

Muškarci vole žene koje nose provokativnu odjeću

Pa možda muškarci vole gledati žene u provokativnoj ili odjeći koja puno “okriva”, ali je činjenica i da cijene suptilan način oblačenja. To ne znači da trebaš biti zakopčana do grla. Oblači se kao da voliš svoje tijelo, ali pazi da ne bude baš sve “na izvol’te”!

 

Muškarci ne vole da se raspravljaju

Ovo u potpunosti zavisi od teme. Muškarci se mogu satima raspravljati o tome koji je fudbaler dobar ili loš, ali možda neće biti zainteresovani da podijele svoje mišljenje o vašoj novoj haljini.

 

Muškarci stalno misle na seks

Pa, istina je da muškarci vole i cijene dobar seks. Međutim, oni isto tako cijene i intimu i dali bi sve za dugotrajnu vezu. Seks im je od suštinske važnosti, ali im je potrebna i iskrenost i odanost žene.

 

Muškarci se zadovoljavaju malim stvarima

Ovo sigurno nije istina. Baš kao i žene, muškarci teže odrastanju, ljubavi i poštovanju. I njima je potrebno reći koliko su posebni i voljeni. Oni traže ohrabrenje i da ih se, s vremena na vrijeme, potapša po ramenu. Takođe, oni ne vole da ih se uzima zdravo za gotovo. Muškarci žele da žene shvate da su i oni emotivna bića čije potrebe prevazilaze seks, pivo i sport.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info