10 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati

0

U današnje vrijeme, ljubav je “igra”. Ako ovu igru ne igrate pametno, sigurno ćete izgubiti. Svakako ne želimo da se to desi te vam donosimo deset tipova muškaraca koje trebate izbjegavati.

Igrač


Ovaj tip voli da se igra sa ljubavlju. Za njega je sve igra, uključujući i vas. Ako se on cijelo vrijeme igra vašim emocijama, mijenja svoje mišljenje u tren oka i potpuno je nepredvidiv i nepouzdan, vi onda izlazite sa igračem!

Emotivna luda


Ako on stalno pravi veliku frku oko svega što vi uradite, uopšte vam ne vjeruje i pribjegava emocionalnim ucjenama kako bi uvijek bilo po njegovome, vi ste onda u vezi sa emotivnom ludom. Takav muškarac zna biti veoma naporan.

Sponzoruša


Ovaj tip želi vaš novac. Vaša ljubav mu ništa ne znači. On postavlja pitanja o vašim finansijama, očekuje da mu stalno kupujete poklone i da trošite novac na njega. Sve navedeno jasno pokazuje da je on, ništa drugo, do sponzoruša.

Ljubavnik


Ovaj muškarac je Casanova. Navikao je da stalno mijenja djevojke i on jednostavno ne može ostati vjeran jednoj osobi, čak i kad to želi. Ako vas muškarac stalno vara, nema sumnje da ste u vezi sa ljubavnikom.

Zlostavljač


Zlostavljanje se ne smije tolerisati, bilo ono psihičko ili fizičko. Vi imate pravo da zahtijevate da vas muškarac poštuje. Ukoliko pokuša da vas zlostavlja na bilo koji način – prijavite nasilnika i “bježite” što dalje od njega. Priče tipa: “Bio mu je težak dan na poslu” ili “Ma neće više nikad, obećao mi je” nisu istinite. Kako vas je povrijedio jednom tako će i drugi i treći i stoti put! Ovdje se radi o vašoj sigurnosti. Dakle, što dalje od zlostavljača to bolje!

Plašljivko


Ovo je osoba koja izbjegava ideju o ozbiljnoj vezi. On će konstantno govoriti protiv braka i ozbiljnih veza ili će brzo promijeniti temu kada se povede priča o budućnosti.

Narcis


Da li on ide u kupovinu češće od tebe? Da li te stalno gnjavi pitanjima o njegovom izgledu? Da li svoj odraz gleda i na kašiki? Ako je vaš odgovor na pomenuta pitanja potvrdan, postoje velike šanse da ste u vezi sa gospodinom koji je opsjednut svojim izgledom. Ako hodate s njim duže vrijeme, imaćete osjećaj kao da ste sa jednom od vaših drugarica.

Gospodin Prepametni


Ovaj momak je ništa drugo do hodajuća enciklopedija. Konstantno će pokušavati da vam “spušta” pokazujući kako on zna više od vas. Tretiraće vas kao malo dijete. Da li vam je to stvarno potrebno?

Perverznjak


Ovo je muškarac koji ne vidi ništa drugo osim fizičke intimnosti. On će izbjegavati da priča o emocijama i svemu drugom što uz to ide. Tretiraće vas samo kao seks – objekat.

Mamin sinčić


Ovo je muškarac kome je njegova majka cijeli svijet. Uvijek će konsultovati majku. Za sve! Što dalje, to bolje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info