10 vrsta cipela koje nisu za kancelariju

1

Cipele (skoro) uvijek odgovaraju. Kao i sa kupovinom proizvoda za kosu, nakita ili šminke, one će nam u trenutku pomoći da se osjećamo bolje. Ipak, nisu sve cipele u vašoj kolekciji prikladne za posao. Potrebno je razmisliti o poslovnoj kulturi koja vlada u vašoj kancelariji. Ako radite u banci, čak i mali otvor na prstima se smatra greškom. Ali, ako radite u marketingu ili nekoj drugoj kreativnoj industriji, obično možete biti izražajniji.

Uzmite u obzir cipele koje nose žene na rukovodećim pozicijama. Ako one nose visoke štikle, onda i vi možete da ih nosite. Ipak, da bi vam bilo što udobnije, preporučujemo potpetice visine do pet centimetara. U svakom slučaju, donosimo vam deset vrsta cipela koje, ni pod razno, ne biste trebali nositi na poslu.


Mašna treba da bude na glavi, kada imate kosu vezanu u konjski rep.


Nadamo se da nikada niste i da nećete! Čak i na +70 stepeni. Zašto? One izgledaju savršeno, ali u njima ne možete ići na posao. Osim ako ne radite na plaži. Pa čak i tada…


Nijedan detalj ne odaje izgled poslovne žene.


Uh. Pokušajte se zamisliti u ovakvim cipelama na važnom poslovnom sastanku. Ne ide, zar ne?


Ako radite kod mehaničara, slobodno ih nosite. Uostalom, zašto su na cipelama potrebni šiljci?


Postoje espadrile i “naduvane” espadrile!


Šljokice i cipele nikako nisu za kancelarijsku varijantu.


Čuvene cipele crvenih đonova. Naravno, Kristjian Lubiton. I odlične su u svakoj varijanti. Međutim, izdržati osam sati na poslu noseći jedan par ovakvih cipela je nemoguća misija. Posebno ako ste stalno na nogama.


Odlične su jedino ako idete na modnu reviju donjeg rublja!


Ne, ne i apsolutno ne! Zašto? Izgledaćete kao Demi Mur u filmu “Striptiz”.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info