Najgore tetovaže poznatih i slavnih

0

Poznati i slavni. I njihovi hirovi. O neukusu da i ne govorimo. Pogledajte galeriju pa prosudite sami.

 

20. Kimberley Stewart

Kimberley Stewart ima najbolju priču na svijetu o prepravljanju tetovaža. O čemu je riječ? Originalna tetovaža je bila “Daddy’s Girl” (Tatina djevojčica), u čast njenog oca, pjevača Rod Stewarta. Tokom veze sa pjevačem Sisqom, tetovaža je prepravljenja u “Daddy’s Girl Loves Sisqo” (“Tatina djevojčica voli Sisqa”). Nakon prekida, tetovaža je prepravljena u “Daddy’s Girl Loves Disco” (“Tatina djevojčica voli disko”). Bože, pitamo se šta će se desiti kad joj dosadi disko…

 

19. Steve-O

Dovoljno je loše istetovirati svoje ime na sebi (kao što je uradio Mark Wahberg aka Marky Mark), a komičar Steve-O izabrao je još goru varijantu – cijeli portret.

 

18. Pink

Koliko li košta Pink? Pitamo samo iz razloga, jer slavna pjevačica na vratu ima tetovažu bar koda.

 

17. Mena Suvari

Glumica Mena Suvari na grudima ima tetovažu njenog omiljenog broja, dok se na leđima nalaze suvisle riječi “Word Sound Power” (“Riječ Zvuk Moć”). Da, ni nama nije jasno šta je “pisac” htio da kaže.

 

16. Mike Tyson

Tetovaža Mike Tysona je odlično isparodirana u filmu “Mamurluk 2”. (Preporuka redakcije: Ako niste, obavezno pogledati oba dijela. Odlična komedija).

 

15. Jamie Foxx

Oskarovac i dobitnik Grammyja sa vinovom lozom od tinte. Užas…

 

14. Lily Allen

Lily Allen i Lindsay Lohan imaju identične tetovaže na kažiprstu “shhh…” tako da ne moraju trošiti dah kada nekome žele reći da ušuti. O bože, ovo nije cool ni tinejdžerima!

 

13. Lindsay Lohan

Najnovija tetovaža Lindsay Lohan su riječi pjesme “I go to extremes” koju izvodi Billy Joel. Eto, znamo da ideš iz krajnosti u krajnost Lindsay.

 

12. Lil Wayne

Trajne suze repera Lil Waynea neodoljivo podsjećaju na tužnog klauna.

 

11. T-Pain

T-Pain na svojoj zadnjoj tetovaži svima je dao do znanja da koristi Facebook.

 

10. Johnny Depp

Johhny Depp je za vrijeme veze sa glumicom Winonom Ryder imao čuvenu tetovažu na ruci koja je glasila “Wynona forever” (“Wynona zauvijek”). Nakon raskida, tetovaža je izmijenjena u “Wino forever”.

 

9. Hayden Panettiere

Tetovaža glumice Hayden Panettiere napisana je na italijanskom jeziku. Sve bi bilo odlično da tetovaža nije pogrešno napisana. Umjesto “Vivere senza rimpianti” (“Živi bez žaljenja”) napisano je  “Vivere senza rimipianti”. Nije nam jasno kako nije provjerila natpis prije nego što se odlučila da ga istetovira!

 

8. Gucci Mane

Pjevač Gucci Mane sa sladoledom. Na licu. Užas!

 

7. Ben Affleck

Ben Affleck ima tetovažu “delfina”. Malko čudno izgleda. Delfin ili Nesi, pitanje je sad?

 

6. Avril Lavigne

Sjećate se one veličanstvene Versace haljine sa zlatnim zihernadlama? Elizabeth Hurley je u njoj fantastično izgledala. Nije nam jasno zašto je pjevačica Avril Lavigne odlučila da istetovira jednu taknu zihernadlu na ruci.

 

5. Brandy

Pjevačica Brandy navodno je prepravila tetovažu nakon što su joj obožavaoci rekli da njen slon ima falusoidni oblik!

 

4. Kat Von D

Slavna tatu artistkinja Kat Von D istetovirala je portret svog momka Jesse Jamesa kada je bio peti razred. Nakon toga su raskinuli zbog njegovog nevjerstva.

 

3. Vanilla Ice

“Open wide” na neobičnom mjestu. Prestrašni Vanilla Ice sa još strašnijim tetovažama.

 

2. Brook Hogan

Brook Hogan, kćerka slavnog rvača Hulk Hogana, ima tetovažu “Redemption” (“Iskupljenje”) na leđima. Zato što je htjela da je ima, ali da je nikad ne vidi?

 

1. Ke$ha

Htjeli bi reći “Ke$ha, zažaličeš zbog svoje odluke”, ali nećemo. Znamo da ni ona neće.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info