8 haljina za zabave kojima nećete odoljeti

0

Možda ste dobili unapređenje, dogovorili izlazak sa odličnim tipom ili ste konačno diplomirali. Šta god da je razlog, znamo da ženi poput vas ne fali razloga za slavlje. A, ako se pitate šta obući, donosimo vam nekoliko prijedloga od kojih će se sigurno okretati glave.

Mali signali

Ova seksi haljina uz tijelo natjeraće vaše prijatelje da o vama govore sve najbolje. Za originalniji izgled, uparite je sa crnom, kratkom kožnom jaknom i nabacite štikle.

 

Životinjska privlačnost

Definitivno će vas primijetiti dok se “šepurite” u ovoj mini haljini sa opasnim životinjskim uzorkom. Da, šara jeste divlja, ali suptilni dekolte ove haljine daje joj blažu notu, što predstavlja odličnu ravnotežu između dobre i loše djevojke. Upotpunite izgled sa metalnom ogrlicom i crnim cipelama sa platformom.

 

Crna magija

Ovo nije neka stara mala crna haljina – njeni čipkani detalji i ljupki dekolte daju joj vrlo romantičan izgled. Nosite je sa vještačkim krznom noću i nabacite crne sandale, ako želite malo opušteniji izgled ili pak štikle, ako želit biti tip – top.

 

Prekrasni buket

Otkrijte malo kože sa ovom haljinom koja ide preko jednog ramena. Njen cvjetni dezen pokriva sve situacije – od dnevne žurke do večernjeg izlaska sa vašim frajerom. Za seksipilniji izgled, podignite kosu u šik punđu.

 

Fluoroscentni flert

Izazovite pažnju u ovoj haljini intenzivne boje koja vam otkriva jedno rame, sa pletenom bretelom za lakše nošenje. Njena tkanina lagana poput vazduha i naborani detalji učiniće je najudobnijom haljinom koju ćete nositi cijelog ljeta. Uparite je sa sandalama sa kaišima ili platformama sa cvjetnim detaljima.

 

Umjetnička nota

Ova haljina sa printom, koji je istovremeno i umjetnički i opasan, predstavlja pravo malo remek djelo. Nosite je sa svijetlo narandžastim karminom i crnim sandalama da bi vaš izgled još više došao do izražaja.

 

Klasična ljepotica

Ova simpatična ružičasta haljina savršen je izbor za klasičnu, a ipak modernu, djevojku. Delikatni detalji od čipke daju joj tipični Audrey Hepburn izgled koji nikad ne izlazi iz mode.

 

Svježe ubrana

Ova zvonasta haljina odgovara svim oblicima tijela, zahvaljujući lepršavom donjem dijelu. Nosite je sa podignutom kosom, ako idete na kućnu žurku, a zatim pustite kosu kada se kasnije dohvatite plesnog podijuma.Uparite je sa crnim sandalama sa kaiševima kako bi upotpunili izgled.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info