7 najskupljih ženskih brendova

0

Ženama koje su svjesne brendova ne smeta da potroše hiljade eura na “onu” haljinu. Veoma često, visoka moda je i papreno skupa. Najbolju odjeću proizvode neke od najboljih modnih kuća, koje su ujedno i jedne od najskupljih brendova na svijetu. Donosimo sedam najskupljih koje žene vole da nose.

 

Chanel

Chanel je, bez sumnje, jedan od najskupljih brendova kojeg žene obožavaju da nose. Ovaj brend je već vijekovima statusni simbol elite i san većine žena širom svijeta.

 

Gucci

Gucci odjeća, torbe, cipele i drugi modni dodaci su savršeni u svakom smislu, što je razlog zašto se ovaj brend ubraja u naskuplje na svijetu. Tokom godina, brend je “izbacio” modne linije koje su svojim krojevima, šavovima i trajnošću očarale žene širom svijeta.

 

Versace

Sa odjećom koja košta hiljade eura, Versace donosi garderobu koja je vrhunac stila i visoke mode. Sa ovim brendom nikada nećete biti nezadovoljni, jer Versace pravi odjeću za svaki karakter.

 

Christian Dior

Dior je još jedan brend koji pronalazi mjesto samo u ormarima bogatih i imućnih. Ovaj brend proizvodi odjeću koja je šik, elegantna i ženstvena.

 

Valentino

Valentino je priča o ženstvenom sjaju. Prekrasne tkanine ženstvenih boja savršeno pristaju uz torbu ili cipele ovog brenda. Valentino je brend iz kojeg, u svakom milimetru tkanine, “zrači” luksuz.

 

Giorgio Armani

Armani je u samom vrhu stila već godinama. Iako među najskupljima, ovaj brend je vrhunac udobnosti i stila. Tema zadnje kolekcije je “muška ženstvenost” – kombinacija muškog dizajna sa ženstvenim krojevima koja nudi ono za čim moderna žena žudi.

 

Yves Saint Laurent

Odjeća Yves Saint Laurent je jedna od najskupljih i definitivno jedna od najpoželjnijih. Ovaj brend visoke mode je savršen za žene koje traže ženstvenu odjeću.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info