6 komplimenata koje vaš muškarac želi da čuje

0

Iako će često reći kako vam je frizura/odjeća/smisao za humor odličan, muškarac želi da čuje iste stvari od vas. Vjerovale ili ne i muškarcima su potrebni mali komplimenti koji će im podići ego i samopouzdanje. Da vidimo šta to oni najviše žele čuti od vas.

“Niko me ne može nasmijati kao ti”


Momci vole kada su smiješni i zabavni i važno im je da znaju da vam se sviđa njihov smisao za humor. Ova izjava je puno bolja od klasične: “Baš si smiješan”, jer emituje poruku da je on najsmješniji momak kojeg poznaješ – to mu istovremeno i podiže ego.

“Ti daješ najbolje savjete”


Muškarci ne samo da vole da im se obratite za pomoć kada imate neki problem, oni žele da znaju da slušate (i cijenite) ono što oni imaju da kažu.

“Tvoje ruke su jako privlačne”


Ako vaš muškarac provodi dosta vremena u teretani, on želi da mu se “oda počast” za to. Udijelite mu kompliment tako što ćete pohvaliti njegove tricepse – to je originalnije nego da pričate o njegovim bicepsima.

“Tvoja guza izgleda savršeno u tim farmerkama”


Muškarci nisu navikli da se na njih gleda ovako – biće im drago kada saznaju da mislite o njima na takav način.

“Jako si dobar u _______”


Čak iako je dobar u kuhinji kao Džejmi Oliver, vaš muškarac želi znati da ste svjesni njegovih vještina. Obavezno ga pohvalite u onim trenucima kada zablista, nebitno da li se radi o sviranju gitare, igranju košarke ili kuhanju fantastične večere.

“Uz tebe se osjećam sigurno”


Bez obzira koliko si nezavisna, tvoj muškarac voli da zna da se uz njega osjećaš zaštićeno. Upravo zbog toga nemoj propustiti priliku da mu to i kažeš.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info