Zvjezdana prašina: Žene koje izgledaju bolje što su starije

0

Zvijezde u galeriji koju vam danas donosimo ne samo da graciozno stare, već se čini da izgledaju sve bolje i ljepše. Ne vjerujete nam? Provjerite sami!

 

Elizabeth McGovern, 50 godina

Zvijezda serije Downton Abbey (slika lijevo je iz 1990. godine, desna slika je od ove godine) upražnjava jogu kako bi ostala u formi. U jednom intervjuu, u kojem je bilo riječi o njenom pedesetom rođendanu, izjavila je kako se osjeća “privlačnije, srećnije i zanimljivije nego ikada ranije u životu!”

 

Viola Davis, 46 godina

Violina tajna mladalačkog izgleda? Zvijezda filma The Help (slika lijevo je iz 2004. godine, slika desno je od ove godine) izjavljuje kako je ključ u tome da prihvatite svoje godine. “Mislim da svako kako stari, posebno žene, treba slaviti transformaciju u različite životne faze. Mi se transformišemo u različite uloge.”

 

Catherine Zeta-Jones, 42 godine

U nedavnom intervjuu, Catherine (slika lijevo je iz 1999. godine, slika desno je iz 2011. godine) je izjavila da je hidratantna krema ključni sastojak njenog mladalačkog izgleda. “Dugi niz godina sam bila pod utiskom da, ako stavite previše hidratantne kreme, šminka se neće ‘držati’ na mjestu. To je potpuna zabluda.”

 

Julie Bowen, 42 godine

Zvijezda urnebesne komedije Modern Family (slika lijevo je iz 2001. godine, slika desno je iz 2011. godine) kaže da je trčanje njen omiljeni metod koji primjenjuje kako bi ostala u dobroj formi. “Možete trčati bilo kada i bilo gdje. Sve što vam je potrebno su dobre i udobne patike. Obično trčim 45 minuta dnevno i to mi je sasvim dovoljno da ostanem u dobroj formi.”

 

Julianna Margulies, 45 godina

Zvijezda serije The Good Wife (slika lijevo je iz 2002. godine, slika desno je iz 2011. godine) odlučila je da se drži podalje od botoksa te umjesto njega koristi odgovarajuće količine proizvoda za zaštitu od sunca. “Imam veoma blijed ten pa se skoro cijeli život ‘štitim’ od sunca.”

 

Jennifer Aniston, 42 godine

Jennifer Aniston (slika lijevo je iz 2002. godine, slika desno je iz 2012. godine) tvrdi kako je joga presudna za njen dobar izgled.

 

Halle Berry, 45 godina

Tajna njenog dobrog izgleda? Glumica (slika lijevo je iz 2001. godine, slika desno je iz 2011. godine) kaže da, pored redovnog pilinga lica, prije nanošenja hidratantne kreme lice dobro istrlja čistim C vitaminom.

 

Vanessa Williams, 48 godina

Vanessa (slika lijevo je iz 2002. godine, slika desno je iz 2011. godine) otvoreno kaže da povremeno koristi botoks kako bi zadržala mladalački izgled. Drugi, prirodniji, način na koji ostaje u formi su redovni treninzi pilatesa i časovi plesa.

 

Kate Winslet, 36 godina

Kate Winslet (slika lijevo je iz 2011. godine, slika desno je iz 2011. godine), osim što je fantastična glumica i dobitnica Oscara, poznata je i po svom stavu protiv plastične hirurgije. U jednom intervjuu je izjavila da ima drugačiji pristup ljepoti: izgled koji je u potpunosti prirodan.

 

Oprah Winfrey, 57 godina

Sudeći prema magazinu People, Oprah (slika lijevo je iz 2002. godine, slika desno je iz 2011. godine) ima zdravu kosu zahvaljujući svom stilisti, Andre Walkeru, koji se drži podalje od “stajling alata”, kao što su pegla za kosu i fen, bar tri dana sedmično. “U poslednje vrijeme kosu vežem u konjski rep kako bi ‘razvukla’ vrijeme između feniranja.”

 

Gwyneth Paltrow, 39 godina

Za održavanje mladalačkog sjaja, Gwyneth (slika lijevo je iz 2001. godine, slika desno je iz 2011. godine) kaže da ne oklijeva kada je u pitanju investiranje u njenu kožu i kosu. Osim toga: “San je pravi lijek! Nađite način da spavate bar osam sati dnevno”.

 

Felicity Huffman, 48 godina

Njen savjet protiv starenja? “Očajna domaćica” (slika lijevo je iz 2001. godine, slika desno je iz 2011. godine) preporučuje da iskoristite dane kada ne morate nositi šminku. “Pustite kožu da diše.”

 

Sarah Jessica Parker, 46 godina

Sarah (slika lijevo je iz 2001. godine, slika desno je iz 2011. godine) kaže da svaki dan nanosi kremu za sunčanje, kako bi zaštitila kožu te da se zdravo hrani i vježba. “Bila bih totalno izgubljena bez joge.”

 

Demi Moore, 48 godina

Demi (slika lijevo je iz 2001. godine, slika desno je iz 2011. godine) kaže da je tajna njenog mladalačkog izgleda jednostavna: redovno i često nanošenje hidratantne kreme. “Bez obzira na to koliko je kasno, kad dođem kući, odvojim malo vremena da očistim lice i nanesem hidratantnu kremu. Ja sam veliki vjernik, u smislu, da ako se usredotočite na dobru njegu kože, neće vam biti potrebno puno šminke”.

 

Cindy Crawford, 45 godina

Cindy (slika lijevo je iz 2001. godine, slika desno je iz 2011. godine) održava svoj mladalački izgled fokusiranjem na njenu kosu. “Možete uraditi bilo koju plastičnu operaciju, ali boja kose je ono što ženama omogućava da duže izgledaju mlađe”.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info