Kako privući muškarca

0

Sviđa vam se “on”, a ne znate šta da uradite? Znate konstituciju ljudskog organizma i formulu mliječne kiseline napamet, ali ne znate kako privući muškarca? Nema mjesta za paniku. Donosimo vam par “formula” koje će vam garantovano pomoći da ovladate vještinama koje su potrebne da privučete muškarca. Pa, da krenemo.

Da li te on poznaje?


Važno je da muškarac koji ti se sviđa zna da postojiš. Vas dvoje možete biti poznanici koji razgovaraju na dnevnoj bazi, ali je sasvim u redu i ako se sretnete u teretani ili za vrijeme pauze. Ako ga uopšte ne poznaješ, pokušaj da se upoznaš s njim preko zajedničkih prijatelja ili počni da se baviš istim hobijem kao i on – tada pokušaj da razgovaraš s njim.

Napravi prvi korak


Nasuprot popularnom mišljenju, muškarci ne vole uvijek da naprave taj prvi korak. Oni su uplašeni od odbacivanja isto koliko i žene. Postoje velike šanse da je pokušao da ti priđe, ali nije skupio dovoljno hrabrosti. Kako privući stidljivog momka? Budi prva koja će prići i razgovarati s njim. On će ti biti zahvalan i poštovaće te još više.

Trajni prvi utisak


Pobrini se da ostaviš trajni prvi utisak! On će te upravo po tome zapamtiti i to će mu prvo pasti na pamet kada bude razmišljao o tebi. Obuci laskavu haljinu, odjeću u kojoj izgledaš fantastično, “nabaci” nezaboravni parfem ili par detalja po kojima će da te zapamti.

Držite se zajedničkih tema


Započnite razgovor zajedničkim temama. Možda oboje volite da čitate ili da gledate iste filmove. Skreći razgovor na zajedničke teme i on će te i po tome zapamtiti i zainteresovati se za tebe. Ova ideja najbolje funkcioniše ako si nervozna, jer će razgovor o zajedničkoj temi probiti led, a ti ćeš ostaviti odličan prvi utisak.

Navedi ga da priča


Momci obožavaju pričati o stvarima koje ih interesuju. Pitaj ga nešto o njegovom poslu ili o novom biciklu i on će pričati satima. Sve što treba da uradiš je da mu odgovaraš pozitivno. To će pojačati njegov ego, a on će zapamititi da si ti bila ta koja mu je pomogla da se osjeća dobro, a samim tim on će početi vezivati dobar osjećaj za tebe, svaki put kada pomisli na tebe ili kada te vidi.

Budi samopouzdana


Muškarci smatraju samopouzdane žene veoma privlačnim. Oni obožavaju žene koje imaju svoje stavove i koje znaju iskoristiti svoj šarm. Dakle, nemoj se bojati kada naručuješ piće ili iznosiš svoje stavove, čak i ako se to ne slaže s njegovim mišljenjem.

Budi ono što jesi


Uvijek budi ono što jesi, bez obzira na sve. Nemoj “lažirati” svoju osobnost ili stil samo da bi ga impresionirala. To nije fer ni prema jednom od vas, a posebno ako želiš da vaš odnos bude na višem nivou. “Lažna” strana će izaći na vidjelo kad tad, a onda nema povratka.

Govor tijela


Privući muškarca postaje lako kada znaš koju vrstu govora tijela trebaš predstaviti da bi te on zapamtio. Puno se smij. Budi vesela i srećna. Pređi prstima preko usana ili kroz kosu da bi mu zaokupila pažnju. Pričaj nježnim tonom i upusti se u blagi flert. Na kraju, prava odjeća i parfem su šlag na torti – sigurno neće prestati misliti na tebe.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info