5 novih načina za skidanje šminke

0

Skidanje šminke, zapravo, ne zahtijeva posebne kozmetičke proizvode. Možete skinuti bilo koju vrstu šminke koristeći prirodne sastojke. Štaviše, ovi novi načini ne samo da će vam pomoći da skinete šminku već će i vaša koža od njih biti mekša i svilenkastija. Donosimo pet prirodnih sastojaka koji će vam pomoći da odstranite šminku sa lica.

 

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje je jedan od najboljih načina da lagano i efikasno skinete šminku prirodnim putem. Posebno je djelotvorno na suhoj koži. Zbog omekšavajućih agenasa koje sadrži, maslinovo ulje se smatra odličnim lijekom za kožu.

 

Mlijeko

Mlijeko je još jedan prirodni način pomoću kojeg možete skinuti maskaru ili tuš. Natopite tufer mlijekom te pređite preko šminke. Brzo, efikasno, prirodno!

 

Labelo

Nećete vjerovati, ali labelo može biti odličan način da uklonite šminku kada pri ruci nemate ništa drugo. Nanesite malo labela na kapke te trljajte nježno tuferom. Probajte i vidjećete da se šminka lako skida.

 

Bebi ulje

Bebi ulje je nevjerovatan način da uklonite šminku. Pomoću njega možete skinuti čak i vodootpornu maskaru! Osim bebi ulja, možete koristiti i vlažne maramice za bebe. One su toliko nježne da ne morate brinuti da će doći do iritacije kože.

 

Mlijeko od badema

Mlijeko od badema je još jedan prirodni proizvod pomoću kojeg ćete lako skinuti šminku. Natopite tufer njime i brišite lice kružnim pokretima dok ne uklonite šminku. Možda ćete proces morati ponoviti par puta prije nego se sva šminka skine. Pogledajte i odličan recept za mlijeko od badema.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info