8 ženskih navika koje muškarci ne kopčaju

1

OK, priznajemo da mnogo toga što radimo drugima možda nema smisla. Ali, ove stvari? Totalno je čudno da momci to ne kopčaju.

 

Nošenje rezervnih cipela

Nošenje štikli kada idete u noćni provod može biti seksi, ali zašto nosite rezervni par cipela u torbi? Zar ne biste trebali da nosite udobnu obuću sve vrijeme?

 

Ta ogromna torba

U redu, zapravo vam je potreban samo novčanik i, možda, labelo. Ali, ako ta “stvar” nije puna novca, momci to neće shvatiti. A ako jeste, onda vi častite.

 

Tanga momenat

Nosite špagu između “obraza”, samo da mi ne bi primijetili vaš već neprimijetni donji veš. Ali, nama se sviđa da vas zamišljamo u donjem vešu!

 

(Ne)prijateljice

Jedan dan se žalite na prijateljicu, a drugi dan sa njom ispijate piće. I momci imaju (ne)prijatelje, ali ih ne zovu prijateljima niti se sa njima druže.

 

Kišna katastrofa

Da, znamo da kiša jako loše utiče na vašu frizuru. Ali, nismo sigurni da bismo to primijetili da to niste spomenuli 17 puta.

 

Šminka 24/7

Nikada nećemo shvatiti zašto žena mora da se našminka da bi izašla kupiti novine.

 

Stalno presvlačenje

Probavanje 12 različitih kombinacija prije nego što izađete djeluje jako zbunjujuće. Nama izgledate odlično u svakoj od njih!

 

Čupanje obrva

Razumijemo da ne želite da vam se obrve spoje, ali ne shvatamo kako možete trpjeti toliko bola non – stop (naš komentar: Nije baš tako strašno)?

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info