Madonna u Sarajevu

0

Potvrđeno je! Kraljica popa će ovog ljeta održati koncert u Sarajevu. Nakon drugih slavnih osoba koje su pohodile našu zemlju, došao je red i na Madonnu. Nakon otkazivanja koncerta u Zagrebu iz “logističkih razloga” (saznajemo da prodaja karata ipak nije išla kako je planirano), špekulisalo se da će Madonna održati koncert u Beogradu, međutim odluka je pala na glavni grad BiH.

Koncert će biti održan 27.07.2012. godine na stadionu Koševo, a prema riječima njenog menadžera, Guya Osearyja, “Balkan je ogromno tržište te bi bila velika šteta ne organizovati koncert u tom regionu”. Za zagrijavanje atmosfere će biti zadužen dvojac LMFAO.

Kako saznajemo iz koncertne agencije PopArt, koja je ujedno i jedan od glavnih organizatora koncerta, karte će biti puštene u prodaju za tri dana te će se prvih sedam dana moći kupiti samo na web stranici popularne pjevačice (www.madonna.com), a nakon toga i na prodajnim mjestima svih turističkih agencija širom BiH. Cijena karata će se kretati od 75 do 450 konvertibilnih maraka.

Podsjećamo da je Madonnin novi album “MDNA” izašao u prodaju 26.03.2012. godine, a takođe želimo da vas podsjetimo i da je danas prvi april! Srećan vam međunarodni dan šale 😀

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info