Modna slagalica: Stil Angeline Jolie

0

Možete je voljeti ili ne, ali je činjenica da Angelina Jolie ima ukusa. Jedna od najslikanijih osoba na svijetu nikada nije “podbacila” u modnom izričaju – večernja gala haljina ili opuštena varijanta sa farmerkama i majicom – zapravo nije ni bitno, jer Angie zna kako da to nosi. Donosimo par kombinacija.

 

Neutralne boje

Angelina veoma često nosi odjeću neutralnih boja. Ona se dosljedno drži crne i krem boje, a sve to balansira sa smeđom ili sivom. Nošenje neutralnih boja je odličan način da istaknete i pokažete druge atribute, kao što su kosa, osmijeh ili oči.

 

Baloner

Klasični baloner ili trenč je pravi izbor za stil svake zaposlene žene; on je savršen spoj izgleda i funkcionalnosti. S obzirom na to da je Angelina stalno u pokretu, apsolutno ima smisla da je ubacila ovaj šik komad u svoju garderobu.

 

Haljine dugih rukava

Haljine dugih rukava su odlična alternativa često nošenim i viđenim haljinama bez bretela. Angie je dokazala da, iako ima rukave do zglobova, haljina i dalje može izgledati spektakulatno. Bravo, 5+!

 

Mandarina

Mali odmor od neutralnih boja. Boja mandarine je, trenutno, jedna od najpoželjnijih proljetnih (a i ljetnih) boja, a Angie nam je pokazala svu njenu ljepotu. Ona savršeno pristaje uz njenu tamnu kosu, svijetle oči i kremastu boju kože.

 

Naočale

Jedan od zaštitnih znakova popularne glumice su i naočale, ali ne bilo kakve već pilotske. Angelina je dosljedna te ih nosi već nekoliko godina. Vjerujemo da ih ni vi ne biste skidali da ste jedna od najslikanijih žena na svijetu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info