5 načina da nosite rolku ovog proljeća

0

Rolka je možda i imala lošu reputaciju tokom godina, ali se ona vraća na velika vrata. Bez obzira da li se odlučite za pleteni džemper ili majicu koju ćete nositi ispod jakne, najvažnije je da rol kragna bude u prvom planu. Donosimo vam par ideja.

Klasično, a privlačno


Ono što je veoma dobro jeste da je rolka svestran komad garderobe koji možete kombinovati skoro sa svim. Shodno tome, ona se odlično slaže sa suknjama. Preko prebacite blejzer ili neku drugu proljetnu jaknu i spremni ste za dan koji je pred  vama.

Mini suknja


Rolka je idealna za svježije proljetne dane, a ukoliko vam je cilj da vam istovremeno bude jako udobno te da izgledate veoma moderno, rolku kombinujte sa mini suknjom. Dodajte nezaobilazne čizme preko koljena i izgledaćete veoma moderno, ali i jako privlačno.

Dobre, stare farmerice


Za opuštenu dnevnu varijantu, farmerice širokih nogavica (ili zvoncare) kombinujte sa majicom koja ima rol kragnu. Ovoj kombinaciji možete dodati i prsluk od vještačkog krzna, a preko svega nabacite proljetnu jaknu. Ili, preko rolke prebacite teksas jaknu, a stajling upotpunite prslukom od vještačkog krzna.

Upečatljivo i moderno


Upečatljivu ogrlicu (poput ove na slici iznad) možete nositi čak iako se vaš vrat ne vidi; veliki komadi nakita izgledaju ultra moderno kada ih nosite preko rolke, a posebno ako svemu ovome dodate lepršavu suknju sa tufnama i cipele boje kože.

Karneri


Ovaj popularni proljetni trend možete nositi na tako mnogo načina pa čak i kada je u pitanju rolka – da, karneri se, ni manje ni više, nalaze na samoj kragni. Ovo je veoma privlačan model rolke koji veoma lako možete kombinovati sa klasičnim komadima garderobe, ali i nositi baš u svim prilikama. Jedno je sigurno – sigurno nećete proći nezapaženo!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info