5 parfema za svaku priliku

0

Kažu da je miris najjači osjećaj koji je vezan za pamćenje. Ako je to istina, onda je veoma važno da imate pravi parfem za posebne dane ili trenutke po kojima će vas se ljudi sjećati. Imamo pet opcija za pet različitih prilika od kojih svaki savršeno odgovara onome što dan nosi.

 

Lovestruck

Kao što mu samo ime kaže (udar ljubavi), Lovestruck Vere Wang je savršen parfem za ljubavne sastanke. Ovaj parfem je pravi izbor za sve strastvene žene pune ljubavi. Nanesite ovaj ženstveni, cvjetni miris i odisaćete slatkom aromom i prefinjenošću.

 

Kenzo flower tag

Kenzo flower tag je prikladan za svakodnevnu varijantu, a možete ga nositi i na poslu bez bojazni da ćete odavati utisak “stare dame”. Ovo je svjež miris u kojem prevladavaju cvjetne note senzualnih nijansi. Bočica je dizajnirana da podsjeća na grafite te da u vama pobudi slobodni, spontani duh.

 

Wonderstruck

Wonderstruck je parfem pjevačice Taylor Swift i odlična je opcija za mlađe djevojke koje žele svjež, slatkast miris koji nije težak i ne podsjeća na mošus.

 

Fan di Fendi

Da je Fan di Fendi kojim slučajem djevojka, ona bi bila onaj tip djevojke s kojim biste se željeli družiti. Ovaj parfem je za energične žene koje vole zabavu i dobar provod sa svojim najboljim prijateljicama.

 

Tresor midnight rose

Tresor midnight rose ima blag, ali pikantan miris te je savršen za sezonu praznika. Jak miris ruže je veoma ženstven dok mu ružičasti biber daje pikantnu notu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info