3 jednostavna načina da nosite vještačko krzno

0

Pobjeda nad dosadnom modnom rutinom može biti zamršen, ali neophodan projekat. Ako ste mislili da vještačko krzno može poslužiti i u druge svrhe, osim što se nalazi na rubu kapuljače vaše zimske jakne, slažemo se. Zima je duga i nigdje neće pobjeći još par mjeseci, a vještačko krzno vam može dati nebrojene opcije, ako znate da ga iskombinujete.

Evo, da vam malo pomognemo.

 

Nošenje vještačkog krzna ne mora da bude veliki poduhvat. Zamijenite svakodnevni šal ili kragnu vještačkim krznom i vidjećete kakav će to krajnji efekat dati vašem izgledu. Ako imate hladnu kancelariju, biće vam više nego drago što ste isprobali ovu opciju.

 

Prsluk od vještačkog krzna je prilagodljiv komad garderobe na koji se možete osloniti u zimskim danima. Ako želite da imate zabavnu kombinaciju, uparite ga sa omiljenim komadom garderobe i dobićete kombinaciju za kojom će se svi okretati.

 

Ormar vam je pun jakni i kaputa, ali nemojte izbjegavati da ovoj kolekciji dodate i šik opciju od vještačkog krzna. Ovaj modni detalj je dovoljno ležeran da ga možete nositi kada idete u subotnji šoping, a dovoljno je uglađen i da ga nosite kada idete na piće poslije posla.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info