5 načina da se zimi dobro obučete, a da ne izgledate natrpano

0

Kako preživjeti hladne i duge zimske dane? Što više slojeva, to toplije. Odabrali smo pet kombinacija za svaku situaciju u kojima nećete izgledati prenatrpano, a biće vam toplo.

Krzno i teksas


Vještačko krzno je uvijek u trendu, tako da možete odabrati kaputić, a ispod njega obući toplu majicu na pruge. Takođe, uske farmerice su više nego odlične u ovoj kombinaciji, a uguraćete ih u moderne retro čizmice. Da izgledate totalno šik, nabacite retro torbicu i sivu kapu, a ukoliko mislite da će vam biti hladno, ispod kaputića nabacite i kardigan.

Egzotika na kvadrat


Pokažite svoju egzotičnu stranu tako što ćete obući nešto što ima rese i životinjski uzorak. Suknja ili pantalone u boji cimeta se lijepo slažu sa vunenim prslukom sa resama ispod kojeg možete obući majicu sa životinjskim uzorkom. Upotpunite izgled crnim gležnjericama i zlatnom ogrlicom. Na kraju, dodajte jaknu ili kraći kaput.

Staro i novo


Kombinujte kaput tradicionalnog izgleda sa nečim što nije tradicionalno. Majica na tufne i narandžasta plišana mreža za kosu, koju ćete nositi umjesto kape, odlično se slažu sa neutralnim bojama kaputa i pantalona. Vodootporne čizme su zgodan tradicionalni detalj koji se odlično slaže uz ovu kombinaciju.

Haljina i tvid


Budite prava dama u svijetlo ružičastoj svilenoj haljini i sivom kaputu od tvida. Da pojačate ovaj ženstveni izgled, nabacite ovalne naušnice i visoke potpetice (naravno, zatvorene).

Jakna, kardigan i gležnjerice


Zimska garderoba nije potpuna ako u ormaru nemate i pernatu jaknu, po mogućnosti sa kapuljačom. Na ovom primjeru, zimska jakna boje masline će biti savršena u kombinaciji sa svijetlim pletenim kardiganom i tamnim džinsom. Da upotpunite kombinaciju, obujte gležnjerice u nekoj od jesenjih boja.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info