Evo koju boju nikako ne bi trebalo da nosite na prvom sastanku

0

Prvi sastanak uvijek je vezan za leptiriće u stomaku, slatko uzbuđenje i velika očekivanja. Ipak, da bi sve bilo kako treba, osim suprotne strane koja bi trebalo da nas oduševi, i mi se moramo ponašati što prirodnije i biti pozitivne i raspoložene.

Takođe, sasvim je u redu imati tremu oko prvog sastanka, a ono što ženama posebno zadaje brigu je, naravno, šta da obuku. Međutim, psiholozi savjetuju da postoje i određene stvari (tačnije boja) koju nikako ne bi trebalo da nosite na prvom sastanku.


Vjerovali ili ne, psiholozi su istraživali koja to boja odbija i muškarce i žene. Odgovor je: žuta!

Ova boja zaista je divna, posebno ako je riječ o pastelnim tonovima, ali iz nekog razloga ne šalje poželjne vibracije. Dakle, ukoliko želite da ostavite dobar prvi utisak, sačuvajte žutu za druge prilike, kao i previše svečane, ali i dekoltirane komade. Pronađite balans između ležernog i seksi pa su bluza koja pada na ramena i lagana haljina uvijek dobar izbor.


Ako se pitate koja to boja ostavlja najjači utisak, u pitanju je: crvena! Ova boja je pun pogodak ukoliko zaista želite da osvojite osobu s kojom idete na sastanak! Podrazumijeva se da ćete se opredijeliti za komad koji vam je prijatan za nošenje i koji vas neće činiti nervoznom.

Da rezimiramo: dobro raspoloženje i osmijeh na licu su najvažniji, izbjegnite žutu barem prvi put, probajte crvenu i neka vaš šarm učini svoje!

Izvor: Mogu ja to sama

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info