Šta obući za novu godinu: 5 kombinacija koje uvijek pale

0

Između šljokica i haljina za zabave, opcije za najluđu noć su neograničene. Ostalo nam je par dana prije nego što nam na vrata pokuca 2019. godina pa vjerujemo da su neke od vas i pod pritiskom da nađu najbolju odjevnu kombinaciju.

Upravo zbog toga smo se i odlučile da vam malo pomognemo i olakšamo odabir najbolje moguće kombinacije u kojoj ćete zasijati u najluđoj noći.

Glamurama


Vrhunac glamuroznog izgleda počinje gracioznom haljinom boje tečnog srebra. Ovaj izgled treba upotpuniti jaknicom od vještačkog krzna i blještavim naušnicama.

Jednostavni šik


Ako niste glamurama tip, uvijek možete zablistati u garderobi jednostavnijih oblika. Pantalone, poput ovih na slici, jednako su šik kao i haljine ili suknje, ali su daleko ležernije. Preko toga nabacite elegantni džemper, klasične štikle i veliki prsten kao šlag na tortu.

Seksi cool


Seksi haljinu sa izrezima možete upariti sa kožnom jaknom i na taj način izgledati seksi cool. Ovaj izgled upotpunite torbicom metalik boje koja će još više istaknuti ležernu komponentu, a sve dovršite nekom vatrenom bojom laka za nokte (predlažemo tamno crvenu, bordo ili boju fuksije).

Partijanerka


Za vrhunski izgled partijanerke pronađite kraću haljinu sa razigranim pernatim detaljima. Preko ramena prebacite blejzer i ne zaboravite obuti cipele sa šljokicama koje će još više upotpuniti upečatljivi novogodišnji osjećaj.

Muški fazon


Ako je ikada pravo vrijeme za kravatu, to je onda novogodišnja noć. Iskoristite trend muškog izgleda sa dijelovima garderobe koji podsjećaju na smoking ili odijelo, a na to dodajte malo luksuza sa baršunastim štiklama i šljokičastom torbicom. Ako vam se sviđa, dodajte i blještavu leptir mašnu da ostavite jači utisak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info