Brzinski osvrt na zvanične PlayStation 3 bežične slušalice

0

Koliko god da uživate u besprijekorno dobroj grafici, ne bi trebalo da zaboravite da dobar zvuk može, isto tako, da bude i više nego prijatan. Često se dešava da se zvuk uzima zdravo za gotovo ili se ne pridaje dovoljno pažnje istom, ali sa novim Sonyjevim 7.1 bežičnim, suraund,  slušalicama i te kako ćete obratiti pažnju na zvuk.

ZA

Sonyjeve slušalice izgledaju odlično i zvuk je apsolutno besprekoran. Da, 7.1 suraund je „virtuelan“  što znači da oko vas nisu postavljeni sabvufer i sedam zvučnika. Ali, igrajući beta verziju Battlefield 3, i koristeći ove slušalice – postao sam bolji igrač! Sa ovim slušalicama je moguće čuti i najmanji šum prilikom borbe i lakše se uočavaju protivnici dok u isto vrijeme imate mogućnost koordinacije, upotrebom mikrofona koji je ugrađen u slušalice, da lakše savladate sledećeg protivnika. Lokacijski audio kojeg ćete čuti iz ovih slušalica začuđujuće ispravan i, pored toga, uzbuđenje oko eksplozija, metaka i vrisaka prilikom ranjavanja protivnika će vas odvesti u pravi zvučni raj. Šta želite od perfirernog uređaja namijenjenog igranju? Želite da vam učini igranje zabavnijim ili da postanete bolji igrač. Ove slušalice vam mogu omogućiti i jedno i drugo, bežično i ugodno.

PROTIV

Kontrola i nije baš nešto. Klizač za pojačavanje tona je čudno uvučen iza djelića bočne ploče, što predstavlja poteškoće prilikom pronalaženja istog, a kamoli tek prilikom prilagođavanja. Ja sam se često nalazio u situaciji da sam morao da skidam slušalice ne bih li uspio prilagoditi ton, a to je nešto što baš i ne želite raditi kada se nalazite u sred borbe. Dugme za suraund je jednako teško upaliti/ugasiti, a ni to ne želite da iskusite kada ste u sred borbe. Na kraju, shvatio sam da je Sony želio da izbjegne grozni Bluetooth audio i da se posluži USB ulazom u svrhe dobijanja boljeg zvuka, ali ipak, mislim da i nije baš dobra stvar kada morate da upotrebljavate slobodni USB port za tako nešto.

Kupiti ili ne?

Za 100 dolara dobijate savršen zvučni sistem za igranje igrica ili slušanje muzike ili čak za gledanje BluRay diskova i to samo za djelić sume od onoga koliko bi vas koštalo da kupujete ogromni zvučni sistem sa svim zvučnicima, sabvuferima i ostalim petljanijama. Mali, veoma mali djelić. Ne samo da ćete smanjiti troškove već ćete se i spasiti svih peripetija oko razvlačenja kablova, smaranja komšija i podrhtavanja zidova. O da, dobijate fantastičan zvuk sa ovim slušalicama.

Izvor: Gizmodo.com

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info