Vaga: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2023. godine

0

Posao. U prvoj dekadi februara bićete skloni da se ishitreno upuštate u finansijski rizične poslovne poduhvate, što bi vam lako moglo nanijeti gubitke. Sekstil Merkura sa Neptunom će vam donijeti dobar osjećaj za potrebe vaših klijenata, a uspjećete i da se dobro organizujete kako biste na vrijeme postigli predviđene rokove. Potrebna su vam nova sredstva za rad, koja ćete uspjeti da nabavite po povoljnim cijenama.

Sekstil Venere sa Uranom, 08. februara, će vam donijeti dobar osjećaj za tokove novca i uspjećete da riješite teškoće i zastoje na koje ste nailazili u platnom prometu. Kroz oblasti usluga ćete biti u mogućnosti da uvećate vaš prihod. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i činiće vas dobro organizovanim u intelektualnim i kreativnim radnim zadacima. Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam otvoriti mogućnost da pokrenete nešto novo na polju usluga.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vas 16. februara staviti pred veliki izazov u pogledu pokretanja jednog velikog i dugoročnog projekta. Od vas će se zahtijevati da prihvatite više odgovornosti nego što je uobičajeno i da se striktno pridržavate određenih pravila i sistema rada. To će vam djelovati dosta naporno u početku.

Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da poboljšate poslovna partnerstva. Sunce će 19. februara ući u znak Riba i preuzećete rukovodeću ulogu u oblastima usluga. Venerin ulazak u znak Ovna, gdje je slaba, 20. februara, upozorava vas da budete pažljivi u vezi ulaska u nove partnerske poslove.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi februara dolazi do aktiviranja nezadovoljstva u odnosu sa voljenom osobom i osjećaćete negativne emocije poput ljubomore. Nedostajaće vam podrška i pažnja od strane partnera. Oboje ćete biti nestabilnih i promjenjivih osjećanja, što će otežavati da se uskladite. Potrudite se da izbjegavate da tražite dežurnog krivca.

Merkur će u drugoj polovini februara praviti sekstil sa Jupiterom, što će vas pokrenuti da porazgovarate o teškoćama sa kojima se suočavate u vašem odnosu. Ostvarićete bolje razumijevanje i optimistički ćete pristupiti rješavanju problema u vezi. Trigon Merkura sa Marsom, u trećoj dekadi februara, pomoći će vam da uspostavite željeni sklad i bolju podršku.

Ako ste slobodni, početak februara će vas činiti sklonima ulasku u avanturu. Prema osobi koja je nemirnog duha i promjenjivih emocija osjećate snažnu privlačnost. Mada ste više puta pokušavali da se zbližite i niste uspjeli, pokušaćete ponovo i ući ćete u intimne odnose.

Kada ubrzo shvatite da je to jedino u čemu djelimično možete da se složite, odustaćete od veze koja vam oduzima mnogo energije. U drugoj polovini februara upoznaćete nekog ko vas dobro razumije i osjeća vaše potrebe.

Starije Vage će pokušati da se približe osobi koja ih snažno privlači, ali će se to završiti neuspjehom. Razočarani, možete da se upustite u avanturu sa drugom osobom koja opet neće biti uspješna. Prihvatite udvaranje osobe koja djeluje povučeno.

Zdravlje. Prva dekada februara vam donosi disbalans hormona, slabu cirkulaciju i sklonost virusnim infekcijama. Savjetuje vam se da preventivno kontrolišete krvnu sliku. Od sredine februara će vam se zdravlje poboljšati. Izbjegavajte pretjerane napore i više se odmarajte. Biće vam neophodna psihofozička relaksacija. Vaš imuni sistem će postepeno ojačati, kao i kondicija.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više povrća, uglavnom ono koje se može nabaviti svježe kao što je kupus, karfiol, brokula, celer. Kalorije koje su vam potrebne možete unositi kroz konzumiranje graha, pilećeg i junećeg mesa u umjerenim količinama. Pijte više tečnosti, posebno čajeva, sa dodatkom limuna. Jedite i više voća, posebno narandže.

Srećni brojevi. 14, 19, 21, 26.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info