Strijelac: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2023. godine

0

Posao. Merkur će 06. februara praviti sekstil sa Neptunom i omogućiće vam da sakupite dovoljno sredstava za završnu fazu jednog projekta. Većinu radnih zadataka ćete uspješno i i u predviđenom roku završiti. Imaćete dobar osjećaj za nove investicije i za raspoređivanje prihoda i rashoda. Vaša ulaganja će vam se isplatiti. Umjećete da se prilagodite aktuelnim privrednim i finansijskim tokovima i da iz toga profitirate.

Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i donosi vam početak novih pregovora kao i početak planiranja novih radnih zadataka i većih projekata koji će uključivati obimniju saradnju sa stručnim licima. Bićete vješti u pregovorima, a u svemu što budete radili ćete biti dobro organizovani. Uspjećete da pokrenete realizaciju jedne ili više plodnih ideja koje će vam donijeti bolju zaradu i napredak.

Konjunkcija Venere sa Neptunom 15. februara omogućiće vam da po povoljnim uslovima nabavite nova sredstva za rad. Ako se bavite privatnim biznisom, imaćete dobar osjećaj koji bi vam projekat donio uspjeh i uvećao zaradu.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom će od vas zahtijevati veći napor kako biste započeli organizaciju oko pokretanja velikog projekta oko koga ćete prethodno postići uspješan dogovor. Bićete primorani da se suočite sa višim stepenom odgovornosti. Sekstil Merkura sa Jupiterom, 18. februara, donosi vam veliki uspjeh i uvećanu zaradu. Treća dekada mjeseca će vam biti dosta uspješna.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi februara doći će do ljubomore u odnosima sa partnerom kao i pojačanih strasti koje će lako izmicati kontroli. Na nesuglasice ćete nailaziti i sa članovima porodice. Sesktil Merkura sa Neptunom će vam pomoći da riješite neslaganja. Imaćete dobar osjećaj kada da obavite razgovor sa voljenom osobom i o kojim temama.

U drugoj polovini februara imaćete bolju komunikaciju sa partnerom i lako ćete se oko svega dogovarati. Unijećete više zabave u vaše zajedničko vrijeme i izlazićete na mjesta gdje ćete se dobro provoditi. Pokazaćete više inicijative, a vaš partner će oduševljeno prihvatiti većinu vaših prijedloga. Pružaćete više podrške.

Ako ste slobodni, privući će vas u prvoj dekadi februara osoba koja je nemirnog duha, stalno u pokretu, komunikativna, zabavna i strastvena po prirodi. Probudiće u vama osjećanja, ali će vam djelovati neuhvatljivo i površno, što će vam smetati u početku.

Lako ćete stupiti u intimne odnose i tu ćete se dobro slagati, dok će vam trebati dosta strpljenja da biste se uskladili u vezi međusobnih dogovora. Biće moguća samo slobodna veza u početku, a ako budete istrajni, moguća je i ozbiljna veza.

Stariji Strijelci će bez razmišljanja ući u avanturu sa osobom koja će ih snažno privući fizički, kao i načinom komunikacija i pogledima na svijet. Budite spremni na to da bliskost sa novom simpatijom donosi niz promjenjivih situacija i nestabilnost.

Zdravlje. Prva dekada februara vam donosi osjetljivost na stres koja će izazivati psihosomatske smetnje. Bićete osjetljivi i na promjenu vremenskih prilika. Najviše će vam biti osjetljivo grlo, gdje može doći do lakše i prolazne upale. Biće vam potrebno više odmora. Važno je da u svemu budete umjereni. Druga polovna februara vam donosi stabilno zdravlje.

Hrana. Ishrana treba da vam sadrži vitamine, a to možete naći u povrću koje je pripremljeno za zimnicu, kao što je turšija, kiseli kupus, pečena paprika. Jelovnik možete pojačati ribom koju možete bar dva puta sedmično jesti kuvanu u čorbi ili pečenu. Od voća jedite jabuke, ananas, kivi i banane. Umanjite unos krompira, hljeba, kafe, sira i mlijeka. Uzimajte B vitamin.

Srećni brojevi. 4, 13, 18, 22, 26.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info