Škorpija: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2023. godine

0

Posao. Sunce će početkom februara praviti kvadrat sa Uranom što će izazvati neočekivane nesuglasice sa nadređenima, zbog čega ćete morati da odložite jedan važan rok. Neslaganja će iskrsnuti i sa jednom poslovnim partnerom u vezi zajedničkog posla. Usporavaće vas kvarovi sredstava za rad i alata. Izbjegavajte finansijske rizike i mahinacije, jer bi vam to moglo nanijeti gubitke.

Sekstil Venere sa Uranom, 08. februara, donijeće vam kvalitetne promjene i napredak u zajedničkom projektu koji radite sa poslovnim partnerima. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i omogućiće vam da se dobro organizujete u postizanju predviđenih i dogovorenih rokova. Ako se bavite privatnim biznisom, pokrenućete nove projekte i uvećati zaradu.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom i otvoriće vam pogodnosti za pokretanje novog kreativnog projekta. Imaćete veliku inspiraciju i dobar osjećaj kako možete da je u poslovne svrhe iskoristite. Vaše ideje vam mogu donijeti značajne prihode. Slušajte intuiciju, jer će vas voditi putem uspjeha.

Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam predstavljati smetnju i zastoje u završavanju jednog velikog projekta. Moraćete da pomijerate rokove. Sunce će 19. februara ući u znak Riba, što će vam donijeti mogućnost da zablistate u svemu gdje možete da pokažete vaše kreativne sposobnosti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi februara doći će do neočekivanih nesuglasica sa voljenom osobom u vezi porodičnih obaveza i dugoročnih planova. Oboje ćete nametati svoja rješenja i imaćete potrebu da vaša riječ bude glavna. Niko neće željeti da popusti. Moguće su svađe. Na kraju ćete uspjeti da nađete rješenje i izbjegnete veće probleme.

Konjunkcija Venere sa Neptunom, 15. februara, omogućiće vam dobar osjećaj za potrebe voljene osobe. Izaći ćete u susret željama vašeg partnera i izdvojićete više vremena za zabavu. Venera će 20. februara ući u znak Ovna, gdje je slaba, pa će vašem partneru biti potrebno više emotivne podrške i pažnje sa vaše strane. Pokazivaćete više strasti nego osjećanja.

Ako ste slobodni, više ćete biti raspoloženi za prolazne avanture nego što ćete tragati za partnerom s kim biste mogli da uđete u ozbiljnu vezu. U prvoj polovni februara ćete upoznati osobu koja je strastvena poput vas i sa kojom ćete imati skladne intimne odnose, ali ćete se u drugim stvarima razilaziti i to će biti prepreka da ostvarite emotivnu vezu.

U drugoj polovini februara ćete upoznati nekog ko će imati dobar osjećaj za vaše potrebe i s kim ćete se razumjeti bez mnogo riječi. Veza je moguća.

Starije Škorpije će sredinom februara upoznati osobu koja je intuitivni i emotivni tip i sa kojom će se spontano povezati. Između vas dvoje će se pojaviti emocije koje će svakog dana biti sve dublje. Imaćete osjećaj da je to vaša srodna duša.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti dobro i stabilno. Bićete često u pokretu i praktikovaćete svakodnevnu šetnju i rekreacione fizičke vježbe, što će pozitivno uticati na vašu kondiciju. Vaš imunitet će biti jak. Jedino na šta ćete biti pomalo osjetljivi su promjene vremenskih prilika. Moguće su lakše i prolazne meteoropatske smetnje u vidu pojačanog umora ili glavobolje.

Hrana. Osjećaćete potrebu da unesete više gradivnih materija u ishranu pa ćete konzumirati hranu koja sadrži skrob i bjelančevine. To je korjensko povrće, krompir, mrkva, celer, peršun, cvekla. Integralni hljeb, proizvodi od integralnih žitarica, mlijeko i sir će biti sastavni dio vašeg jelovnika. Od voća ananas i banane. Meso ćete jesti umjereno. Uzimajte više B vitamina.

Srećni brojevi. 3, 8, 12, 17, 22.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info