Jarac: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2023. godine

0

Posao. U prvoj dekadi mjeseca budite pažljivi u rukovanju finansijama i u investicijama. Bićete skloni ulasku u rizične investicije, što bi bilo poželjno da izbjegavate, inače su mogući gubici. Kvadrat Venere sa Marsom ometaće vas u pregovorima oko novih projekata. Druga strana će zahtijevati posebne uslove za sebe.

Venera će 08. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam omogućiti da prevaziđete neslaganja i postignete uspješne pregovore. Neočekivano ćete dobiti kreativnu inspiraciju i implementiraćete poneku plodnu ideju u vaš način rada, što će vam omogućiti da privučete pažnju potencijalnih investitora i da uvećate broj klijenata. Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije, što će vas činiti racionalnima i vještima u rukovanju novcem. Vaši finansijski planovi će uroditi plodom. Zaradićete od investicija.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom i pružiće vam povoljne mogućnosti da pokrenete nove pregovore oko predstojećih radnih zadataka. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će zahtijevati od vas velike napore kako biste postigli stabilnu finansijsku situaciju. Budite pažljivi sa troškovima.

Ulazak Sunca u znak Riba, 19. februara, donijeće vam bolje pozicije na vašem radnom mjestu. Bićete vješti u oblastima komunikacija i trgovine. Pokazaćete vaš autoritet. Ulazak Venere u znak Ovna, gdje je slaba, 20. februara, usporavaće vas u postizanju predviđenih rokova. Budite pažljivi u saradničkim odnosima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi februara kod vas i vašeg partnera biće izražene jake strasti koje nećete moći da kontrolišete i koje lako mogu da dovedu do nekorektnih poteza, ljubomornih ispada, svađa i da stvore jake napetosti između vas dvoje. Biće neophodno da poboljšate komunikaciju i da poradite na međusobnom povjerenju i podršci.

Druga polovina februara će vam donijeti poboljšanje i uspjećete da riješite protekle nesuglasice. Imaćete dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i pokazaćete više inicijative. Vašem partneru će odgovarati vaša pažnja i uzvratiće vam nježnošću. Treća dekada februara će vam proteći u dinamičnim i zabavnim zajedničkim aktivnostima. Oboje ćete biti zadovoljni.

Ako ste slobodni, prva polovina februara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će na vas djelovati magnetski privlačno i sa kojom ćete ući u vatrenu avanturu. Kako ćete moći da se složite uglavnom u intimnim odnosima i u nekoliko zajedničkih interesovanja, dok ćete u mnogo čemu drugom nailaziti na razlike, vaš odnos će trajati kratko i biće ispunjen ljubomornim scenama.

U drugoj polovini februara ćete upoznati nekog ko će vas dobro razumjeti i ko će osjećati vaše potrebe i želje u ljubavi.

Stariji Jarčevi će odustati od pokušaja da se zbliže sa osobom koja ih privlači duže vrijeme. Dobićete informaciju da je odabrala drugog. U drugoj polovini februara privući će vas osoba koja je osjećajna i umjetnički tip. Dobro ćete se slagati.

Zdravlje. Prva dekada februara će vas činiti sklonima virusnim infekcijama i upalama. Biće vam osjetljivi disajni organi. Toplije se oblačite i pazite da se ne prehladite. U drugoj polovini februara će vaš imuni sistem biti osnažen. Potrebno je da se više krećete i da svakodnevno praktikujete neki vid fizičkih vježbi. Izbjegavajte pretjerivanja u životnim zadovoljstvima.

Hrana. Prijaće vam oštri ukusi i hrana koja je u izvjesnoj mjeri ljuta. Možete koristiti i začine kao što su ljuta paprika ili biber kao dodatak jelima, ali umjereno. Vašem organizmu će prijati više mesa, mlijeka, mliječnih proizvoda i jaja. Umanjite unos hljeba, tjestenina i konzervirane hrane. Jedite više voća, posebno onog koje sadrži C vitamin, kao što su narandža i kivi.

Srećni brojevi. 8, 11, 15, 20, 25.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info