Djevica: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2023. godine

0

Posao. Početkom mjeseca može doći do neslaganja, čak i sukoba sa nadređenima i sa pojedinim poslovnim partnerima. Pojedinci će biti ljubomorni na vaš uspjeh i pokušaće da vam uzdrmaju položaj. Izbjegavajte ishitrene poteze, inače ćete vašim neprijateljima pomoći da vam nanesu štetu. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vas činiti vještima u procjeni i prihvatanju većeg rizika, ali će vam se to isplatiti i uspjećete da zadržite pozicije. Pokazaćete kako ste vješti i snalažljivi.

Merkur će 11. februara ući u znak Vodolije i otvoriće vam se povoljne mogućnosti da planirate uvođenje nove ponude u oblasti poslovnih usluga. Konjunkcija Venere sa Neptunom, 15. februara, omogućiće vam da steknete dobar osjećaj za nalaženje poslovnih partnera sa kojima možete da ostvarite skladnu koordinaciju u zajedničkom radu. Započećete obostrano korisno partnerstvo sa preduzećem koje se bavi dizajnom i marketingom. Uvećaćete zaradu.

Merkur će 18. februara praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam donijeti idejna rješenja za privlačenje većeg broja klijenata koji će koristiti vaše usluge i mušterija koje će kupovati vašu robu. Umjećete da povlačite mudre finansijske poteze koji će vam omogućiti da uvećate saldo na računu i investirate u oblast usluga. To će vam uvećati zaradu.

Sunce će 19. februara ući u znak Riba i omogućiće vam da dođete u centar pažnje javnosti, kao i da postanete rukovodilac zajedničkih poslova koje obavljate sa poslovnim partnerima. Ulazak Venere u znak Ovna, gdje je slaba, 20. februara, upozorava vas da budete pažljivi u finansijskim transakcijama. Na teškoće ćete nailaziti u platnom prometu i ako se bavite oblastima ljepote.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj dekadi februara imaćete bolji osjećaj za potrebe voljene osobe. Imaćete više vremena za zajedničku zabavu i u svemu ćete se dobro razumjeti. Sekstil Venere sa Uranom donijeće vam neočekivanu mogućnost da otputujete sa partnerom na neku dužu relaciju na nekoliko dana i uživate u zajedničkom vremenu.

Venera će 15. februara praviti konjunkciju sa Neptunom i omogućiće vam da u vaš odnos sa partnerom unesete skladne romantične trenutke koji će vam oboma izuzetno prijati. Imaćete dobar osjećaj za potrebe vašeg partnera i pokazivaćete duboka osjećanja. Ulazak Sunca u znak Riba i vaše polje ljubavi će vam, od 19. februara, donijeti veliku podršku voljene osobe.

Ako ste slobodni, tokom februara ćete biti željni romantike i tragaćete za nekim ko bi mogao da vam pruži duboka i iskrena osjećanja. Biće vam lako da se zaljubite, ali je važno da pažljivo birate potencijalnog partnera za vezu.

Konjunkcija Venere sa Neptunom sredinom februara će vas činiti srećno zaljubljenima u osobu koja će pokazati pažnju i istinsko interesovanje za vas i vaše potrebe u ljubavi. Imaćete utisak kako ste upoznali srodnu dušu. Postaćete bliski i do kraja mjeseca ćete započeti vezu.

Starije Djevice će na javnom skupu, koji će posjetiti u okviru svog posla, upoznati osobu koja će ih osvojiti svojom pažnjom i ličnim osobinama. Pronaći ćete mnogo zajedničkog i doći će do obostrane zaljubljenosti, a ubrzo i do ulaska u vezu.

Zdravlje. Bićete osjetljivog zdravlja i preporučuje vam se da se više odmarate i da izbjegavate velike fizičke, a naročito mentalne napore. Bićete osjetljivi na hladnoću i lako možete da se prehladite. Potrebno je da se toplo oblačite. Mogli biste osjećati bolove u zglobovima i kostima. Krvni pritisak će vam biti nizak. Izbjegavajte duži boravak na nečistom vazduhu.

Hrana. Ishranu pojačajte ribom, suvim voćem i sjemenkama. Najviše će vam prijati morska riba, orada ili oslić. Od riječnih pastrmka ili skuša. Suve smokve, kajsije, grožđe, ali i svježe voće kao što je jabuka, mandarina i kivi. Sirove suncokretove sjemenke, sirovi kikiriki, orah i badem uzimajte češće. Mlijeko i mliječne proizvode smanjite. Vitamin C vam je potreban.

Srećni brojevi. 2, 11, 15, 21, 27.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info