H&M: Ovo su najpopularnije pantalone za Jesen 2022.

0

Haljine i suknje sigurno jesu najženstveniji komadi garderobe, ali sa jesenjom sezonom u prvi plan nam dolaze i pantalone, posebno kada je riječ o nešto hladnijim jutrima i večerima.

Pantalone su komad garderobe koji možemo nositi u svim prilikama, a ove jesenje sezone, kada se radi o najpopularnijem švedskom brendu, sljedećih šest modela su najpopularniji.

Karirane pantalone


Kako je tokom jesenje sezone karirani uzorak u samom vrhu popularnosti, tako su nam u prvom planu i komadi garderobe na kojima je on zastupljen. Ovdje ima tako mnogo varijacija na temu, a sasvim praktično i veoma privlačno izdanje možete dobiti kada birate karirani uzorak koji se sastoji od neutranih boja.


Ako vam je cilj da vaš stajling bude veoma moderan i upečatljiv, onda je najbolje držati se glavnih neutralnih nijansi, a to su siva i bijela (sve nijanse, od svjetlijih do tamnijih) – one su odlične u ovom spoju, a kada im se pridruže crna i bež dobija se apsolutno fantastičan karirani dezen koji možete, u vidu pantalona, nositi u svim prilikama.

Cigaret pantalone


Teško da postoji situacija kojoj cigaret pantalone ne odgovaraju. Ovaj vanvremenski trend veoma je elegantan i moderan pa cigaret pantalone možete nositi na posao, u neobaveznim prilikama ili prilikom svečanosti. Veoma lako ih možete dodati u svakodnevni stajling tako što ćete ih ove jesenje sezone kombinovati sa košuljama, bluzama i rolkama, a u zavisnosti od prilike, kombinaciji možete dodati popularni baloner ili se odlučiti za uvijek modernu i poželjnu kožnu jaknu.


Što se tiče boja i dezena, birajte one koje najviše odgovaraju vašim afinitetima, a boja koju mi predlažemo jeste zelena – veoma upečatljiva, tamna nijansa zelene ponaša se kao crna te je veoma lako možete iskombinovati sa mnogobrojnim drugim bojama. Da i ne pričamo kako će vas baš ova boja dovesti u centar pažnje.

Džogerice


Ako ste mislile kako sportski stil možete postići samo ako obučete donji dio trenerke (za šta se iskreno nadamo da je nosite samo kada idete na trening ili po kući, s obzirom na to da joj to i jeste glavna namjena), onda sigurno niste čule za džogerice.


O čemu se radi? Udobni i ležerni model pantalona, koji je idealan za sve neformalne prilike, karakteriše elegantniji kroj koji u gornjem dijelu, umjesto pojasa, ima gumu. Sličnost sa trenerkom ogleda se samo u gornjem dijelu, a ove moderne i udobne pantalone idealne su za kombinovanje sa patikama, ali i košuljama i bluzama (u ovom drugom slučaju, pustite da vam košulja ili bluza “pada” preko pantalona).

Pantalone od somota


Bogatstvo materijala obično je ono što karakteriše jesenju sezonu, a materijal koji je veoma popularan i ove jesenje sezone svakako je somot. Sigurno ste vidjele bar osam modela somotnih blejzera, petnaest suknji od ovog materijala, a o pantalonama da i ne pričamo.


Može se reći kako je somot i retro materijal koji je sve češće zastupljen u svakodnevnim, modernim kombinacijama, a samo jedan od načina na koje ga možete uvrstiti u svoj jesenji stajling jeste da birate pantalone. Boja? Koju god da odaberete nećete pogriješiti, a mi predlažemo da to svakako bude neka od toplih jesenjih nijansi, kao što su smeđa, bež ili boja konjaka.

Kožne pantalone


Komadi garderobe od kože uvijek su poželjni tokom jesenje sezone, a čini se da nikada nisu bilo popularni kao što je to slučaj ove jeseni. Kožne jakne i dalje prednjače, ali ih u stopu prate suknje skrojene od ovog materijala, helanke (najčešće od vještačke kože) i kožne pantalone.


Upravo kožne pantalone vam mogu pomoći dobijete veoma urbano modno izdanje, a model ravnih nogavica možete nositi apsolutno u svim prilikama. Što se tiče boja i trendova, crne kožne pantalone i dalje su jedan od najpopularnijih modela.

Uske pantalone


Uske pantalone su trend koji ne prolazi, a ono što je kod njih jako dobro jeste što podjednako odgovaraju “mršavicama” i damama sa oblinama (naravno, potrebno je samo odabrati odgovarajuću veličinu). Pored toga, bitno je napomenuti da vam ove pantalone mogu pomoći da izgledate i malo vitkije, posebno ako ste dama koja je obdarena oblinama, a da bi to u potpunosti uspjelo, birajte sive ili crne uske pantalone.


One su i veoma zgodne za kombinovanje sa svim drugim bojama, jer je riječ o neutralnim bojama, a jedino na što bi trebalo pripaziti jeste da gornji dio kombinacije bude nešto duži i, eventualno, širi (na taj način ćete stvoriti perfektan balans između gornjeg i donjeg dijela tijela).

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info