Vodolija: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2022. godine

0

Posao. Venera će na samom početku oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do razilaženja u interesima sa jednim poslovnim partnerom, kao i do teškoća u pregovorima oko novih poslova koji uključuju saradnju sa inostranstvom. Nailazićete i na nedostatak neophodnih sredstava i stručne podrške.

Merkur će 02. oktobra krenuti direktno i vaš platni promet će polako početi da se odvija stabilnije nakon dužeg perioda teškoća i stagnacije. Bićete u prilici da isplatite zaostala dugovanja i da prikupite neophodna sredstva za nastavak aktuelnih radnih zadataka.

Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i omogućiće vam da se povežete sa preduzećima i pojedincima koji vam mogu pružiti stručnu podršku u razvoju radnih zadataka koje ste planirali u ovom mjesecu. Posjećivaćete češće nego obično seminare, radne sastanke i poslovne prezentacije, što će podrazumijevati odlazak na poslovna putovanja.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Bićete u odličnoj poziciji da ostvariti veliki uspjeh i napredak u svom poslu i da, zahvaljujući mudrim i vješto odigranim potezima, dobijete unapređenje, a možda i rukovodeće radno mjesto.

Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpije, a tu će se dogoditi i djelimično pomračenje Sunca, što će vam donijeti teškoće u pokušaju da pokrenete nove projekte i usporiće vaš napredak u karijeri. Mars će krenuti retrogradno i prouzrokovaće nedostatak inspiracije i pad vaše kreativnosti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj polovini oktobra doći će do povoljnih mogućnosti da otputujete sa voljenom osobom na mjesto koje ste duže vrijeme željeli da posjetite. Oboje ćete biti ispunjeni zadovoljstvom i to će doprinijeti da vaša veza bude stabilna. Imaćete inicijativu za zajedničke aktivnosti i bićete otvoreni na razgovore o ozbiljnim i zabavnim temama.

U trećoj dekadi oktobra Sunce ulazi u znak Škorpije, gdje će se odigrati djelimično pomračenje Sunca. Ovo bi moglo izazvati zahlađenje u vašim odnosima sa partnerom i velika neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva. Nećete moći jasno da sagledate potrebe vašeg partnera i možete se osjećati emotivno povrijeđeno. Izbjegavajte svađe i budite racionalni.

Ako ste slobodni, prva polovina oktobra vam pruža mogućnost za upoznavanje osobe koja će vas snažno privući svojim idejama i nastupom. To bi mogla da bude osoba koja živi daleko, vjerovatno u inostranstvu, a koju možete upoznati preko društvenih mreža ili preko daljeg rođaka.

U početku će vam djelovati kao srodna duša i bićete spremni da odete na put kako biste se vidjeli uživo. Već u trećoj dekadi oktobra ćete uvidjeti da to nije osoba kakvom se predstavlja i da krije mnoge tajne. Odustaćete.

Nešto starije Vodolije će se potruditi da se bolje upoznaju sa osobom koja im se duže vrijeme sviđa. Vaša simpatija će biti spremna da prihvati vašu inicijativu. Do kraja mjeseca ćete oboje shvatiti da imate različite ciljeve u životu.

Zdravlje. Prva polovina oktobra vam donosi nestabilno i promjenjivo zdravlje. Tegobe su moguće sa cirkulacijom, disajnim organima, krvnim pritiskom, a moguća je i upala grla. Bićete osjetljivi na promjenjive vremenske prilike i hladno i vlažno vrijeme. Druga polovina oktobra će vam donijeti bolje zdravlje i vaš imunitet će se pojačati. Potrebna vam je relaksacija.

Hrana. Potrebno je da praktikujete ishranu namirnicama koje su bogate kalorijama. Od voća jedite ananas, banane, jabuke, suvo grožđe i suve smokve i urme. Od koštunjavog voća jedite orahe, pistascije, lješnike i sjemenke suncokreta. Od povrća jedite grašak, kelj, krompir, grah i ajvar. Od mliječnih proizvoda vam odgovaraju kajmak i gauda sir. Od mesa jedite govedinu.

Srećni brojevi. 1, 5, 12, 18, 22.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info