Vaga: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2022. godine

0

Posao. Venera će 01. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i donijeće vam razilazak u interesima sa jednim poslovnim partnerom. Mada ćete vi biti u boljoj poziciji i nećete pretrpiti gubitke i štetu ukoliko dođe do prekida partnerstva, ipak bi bilo bolje ako biste uspjeli da nađete kompromisno rješenje, jer vam taj partner može biti koristan za neke druge zajedničke poslove u budućnosti.

Merkur će krenuti direktno 02. oktobra i uspjećete da dovršite jedan projekat koji je bio u zastoju i sa kojim ste kasnili u predviđenim rokovima. Nešto što ste planirali u tajnosti i oko čega ste vodili pregovore i što ste morali da obustavite jedno vrijeme, bićete u mogućnosti da nastavite i uspješno okončate.

Merkur će ući u vaš znak 11. oktobra i započećete da planirate nove radne zadatke, ali ćete već na početku nailaziti na prepreke pravnog i administrativnog tipa, kao i na teškoće u pregovorima sa saradnicima i partnerima. Kvadrat Marsa sa Neptunom prouzrokovaće teškoće u odnosima sa radnim kolegama. Mogući su i sukobi sa nadređenima.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Bićete u mogućnosti da ostvarite izvanredan napredak i uspjeh. Iskoristite svaku priliku koja vam se pruži, jer ćete lako doći do boljeg položaja, unapređenja i napretka u karijeri.

Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpije, gdje će se odigrati djelimično pomračenje Sunca, što će prouzrokovati zastoje na polju novca i moraćete da se potrudite oko finansiranja novih projekata. Mars će krenuti retrogradno, što će otežavati dobijanje podrške od strane nadređenih.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početkom oktobra ćete se potruditi da sa voljenom osobom porazgovarate o svemu što vam je u proteklom periodu unosilo napetost u odnos i potrudićete se da to riješite. Poboljšaćete komunikaciju tako što ćete naći zajednički prihvatljivo rješenje. Kvadrat Marsa sa Neptunom izazvaće nove napetosti i svađu zbog nečeg što će vam biti nejasno kod vašeg partnera.

Druga polovina oktobra vam donosi povoljne okolnosti koje će vam omogućiti da više vremena provodite sa voljenom osobom. Unijećete više zabave u vaše zajedničko vrijeme. Pružiće vam se mogućnost da odete na zajedničko putovanje gdje ćete se dobro provesti i zabaviti. Vaša veza će biti skladna i stabilna i lako ćete se dogovarati oko zajedničkih planova.

Ako ste slobodni, početak oktobra će vas motivisati da se pokrenete i počnete da izlazite nakon dužeg vremena koje ste proveli povučeno. Upoznaćete osobu sa kojom ćete se dobro razumjeti već od prvog susreta. Vaša nova simpatija će pojačati vašu motivaciju da izlazite i da se zabavljate.

Počećete da više vremena provodite zajedno, a vi ćete pokazati inicijativu i predlagati načine zabave, što će vašoj simpatiji odgovarati. Mogućnost da uđete u emotivnu vezu će se odužiti zbog retrogradnog Marsa.

Starije Vage će otići korak dalje u odnosu sa osobom sa kojom su počeli da se viđaju, tako što će pokrenuti razgovore o zajedničkim planovima za budućnost. Mada će to biti neobavezujući planovi, vaša simpatija će ih prihvatiti vrlo ozbiljno.

Zdravlje. Tokom prve polovine oktobra ćete biti osjetljivog zdravlja. Moguća je povremena glavobolja u slučaju česte promjene vremenskih prilika. Postoji mogućnost virusnih infekcija i probavnih smetnji. Biće vam osjetljivi disajni organi. Zdravlje će vam se poboljšati i stabilizovati tokom druge polovine oktobra. Više se krećite.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate ugljenim hidratima. Preporučuje vam se da jedete više integralnih žitarica. Prijaće vam raženi hljeb, kao i zobene pahuljice. Tjestenine možete pripremati češće, kao i jela od riže. Od povrća jedite krompir, a od voća banane. Povremeno možete jesti i kolače. Pijte više vode sa magnezijumom.

Srećni brojevi. 5, 11, 16, 20, 24.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info