Strijelac: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2022. godine

0

Posao. Venera će 01. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do razilaska u interesima sa nekolicinom saradnika. Uzrok će biti u neslaganju oko raspodjele profita. Bićete skloni ulasku u finansijske rizike, što bi vam moglo naneti gubitke.

Merkur će krenuti direktno 02. oktobra i bićete u mogućnosti da reorganizujete planove koje ste obustavili u prethodnom periodu zbog nepovoljnih okolnosti. Prekidi u snabdijevanju i trgovini će početi da se odvijaju uobičajenim tokom i uspjećete da vašu zaradu vratite na nivo kakva je bila prije teškoća sa kojima ste se suočavali u proteklom mjesecu.

Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i započećete pregovore o novoj saradnji sa javnim institucijama. Na samom početku ćete se ponovo suočiti sa neslaganjima u vezi raspodjele finansiranja projekata i ostvarene zarade. Potrudite se na pronađete zajednički prihvatljivo rješenje. Kvadrat Marsa sa Neptunom prouzrokovaće sukob u interesima u odnosima sa jednom poslovnim partnerom i dovešće do kašnjenja sa rokovima. Na teškoće ćete nailaziti i u vezi pravnih stvari.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Pružiće vam se izvanredne mogućnosti da ostvarite napredak i dobitke. Ovo vam može donijeti napredak u karijeri, zbog čega je poželjno da iskoristite ove mogućnosti što bolje možete.

Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpije, gdje će se odigrati i djelimično pomračenje Sunca. Ovo vas upozorava da ćete biti ometani od strane tajnih neprijatelja. Čuvajte poslovne tajne. Mars će krajem oktobra krenuti retrogradno i prouzrokovaće teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Merkur kreće direktno 02. oktobra i omogućiće vašem partneru i vama da nastavite da rješavate nesuglasice oko zajedničkih ciljeva i da se uspješno dogovorite oko najvažnijih stvari. Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i pomjeriti vaš naglasak na društveni život. Oko mjesta za izlaske i druženja sa zajedničkim prijateljima nećete moći da se složite sa partnerom.

Trigon Merkura sa Marsom, u drugoj polovini oktobra, će vam omogućiti dinamičnu i zabavnu komunikaciju sa partnerom. Oko svega ćete uspjeti da se složite i dogovorite. Prevazići ćete neslaganja oko načina zabave i imaćete mnogo izlazaka i uživanja u društvenim aktivnostima. Vaš odnos će biti pun zanimljivih dešavanja i razmjenjivaćete iskrena i topla osjećanja.

Ako ste slobodni, početak oktobra će vas pokrenuti da više izlazite i bićete u prilici da se približite osobi koja vam se dopada. Mada ćete biti još uvijek pomalo nesigurni, prikupićete snagu i hrabrost da pokrenete razgovor.

Uvidjećete da je vaša simpatija otvorena za razgovor i izlaske sa vama, što će vas oduševiti i motivisati da se posvetite poboljšanju svog izgleda i svojih kvaliteta. Ubrzo ćete postati bliski i počeće da se pokazuju i obostrana osjećanja. Oboje ćete biti otvoreni na mogućnost veze.

Nešto stariji Strijelci će nastaviti da se viđaju sa osobom sa kojom su u proteklom periodu prekinuli viđanje zbog nekih neslaganja. Sada ćete uspjeti da prevaziđete te nesuglasice. Vaš odnos će doživjeti pozitivnu promjenu i postaćete bliski.

Zdravlje. Tokom prve polovine oktobra bićete podložni padu imuniteta. To bi moglo da prouzrokuje probavne i disajne tegobe, jaču prehladu ili virusnu infekciju. Izbjegavajte da izlazite napolje po nevremenu, kao što su jak vjetar i kiša. U drugoj polovini oktobra će vam se zdravlje stabilizovati i imunitet će vam biti pojačan.

Hrana. Potrebna vam je ishrana namirnicama koje sadrže vitamine A, B i E. Od namirnica z grupe A vitamnina uzimajte mrkvu, špinat, kelj, peršun, grašak, mlijeko, citruse, banane, jaja, pileću džigericu i integralne žitarice. Od namirnica iz grupe B vitamina uzimajte orahe, lješnike, pečurke i kupus. Od namirnica sa E vitaminom uzimajte pšenične klice.

Srećni brojevi. 3, 7, 13, 18, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info