Škorpija: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2022. godine

0

Posao. Venera će na početku oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da obratite više pažnje na spletke i pokušaje kompromitovanja vašeg ugleda od strane vaših tajnih neprijatelja u cilju sticanja koristi na vašu štetu. Izbjegavajte da se upuštate u poslove u kojima nemate iskustva i čuvajte poslovne tajne. Nailazićete na finansijske teškoće.

Merkur će krenuti direktno 02. oktobra i omogućiće vam da nastavite pregovore oko saradnje koji su bili prekinuti u proteklom periodu. Ovog puta ćete uspjeti uspješno da se sve dogovorite. Odnose sa saradnicima ćete bolje organizovati.

Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i odlučićete da započnete pregovore iza zatvorenih vrata o novim projektima, ali ćete odmah na početku naići na teškoće u vezi finansiranja. Mars će 12. oktobra praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim ishitrenim potezima na polju finansija, što bi vam moglo nanijeti gubitke. Izbjegavajte velike investicije i ulazak u rizične poslove.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Pružiće vam se odlične mogućnosti da ostvarite sa lakoćom uspjeh i napredak, kao i dobitke kroz realizaciju jednog plana koji ste držali u tajnosti. Svaka prilika koju iskoristite može vam donijeti napredak u karijeri.

Venera, Sunce i Merkur u trećoj dekadi oktobra ulaze u vaš znak, a tu će se dogoditi i djelimično pomračenje Sunca. Ovo vas upozorava da budete pažljivi u svemu u čemu vi rukovodite i donosite odluke. Moguće su greške.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku oktobra moguće su ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom, jer će doći na vidjelo nešto što ste skrivali od partnera. Jedan flert ili preljuba bi mogli skupo da vas koštaju, čak i da dovedu do razilaska i prekida veze. Neophodno će biti na se potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rješenje za ovaj problem. Budite iskreni.

Druga polovina oktobra vam je povoljna za više intimnih trenutaka sa voljenom osobom, što će vas zbližiti i omogućiti vam da riješite prethodne nesuglasice. Provodićete više vremena kod kuće i sa članovima porodice, što će dodatno doprinijeti poboljšanju vaših odnosa sa partnerom. Vaše emocije će biti toplije i bićete spremni na ozbiljne i produktivne razgovore.

Ako ste slobodni, dobijaćete ponude za ulazak u vezu od osobe koja nije slobodna, ali ćete na vrijeme shvatiti da ta osoba nije zaslužila vaše povjerenje iako vam djeluje privlačno. Vaše odbijanje neće dočekati spremno i biće sklona da vam još neko vrijeme dosađuje.

U drugoj polovini oktobra ćete upoznati osobu koja će vam pristupati sa lakoćom, vedrinom i poštovanjem. Primijetićete da se u mnogim stvarima slažete i da postoje uzajamna osjećanja. Postaćete bliski i otvoreni na ulazak u vezu.

Starije Škorpijeće biti uvučene u spletke osobe koja želi da se zbliži sa njihovom simpatijom. Budite pažljivi, jer će svašta da se radi iza vaših leđa. Uspjećete da to osujetite u drugoj polovini oktobra i vaš odnos sa simpatijom će se produbiti.

Zdravlje. Na početku oktobra bićete podložni probavnim smetnjama i otežanoj cirkulaciji. Moguće su i tegobe usljed hormonskog disbalansa. Krvni pritisak bi mogao da vam varira, a bićete podložni i upalama u predjelu urinarnog trakta. Druga polovina oktobra vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje. Praktikujte fizičke vježbe.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže magnezijum. To su orašasti plodovi i zeleno lisnato povrće. Od povrća jedite špinat, blitvu, grašak, brokulu, kelj, grah, soju i sočivo. Od voća jedite avokado, banane i smokve. Od orašastih plodova uzimajte badem, lješnik, orahe, kikiriki i bundevine sjemenke. Pijte mineralnu vodu i uzimajte B vitamin.

Srećni brojevi. 1, 4, 12, 16, 21.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info