Lav: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2022. godine

0

Posao. Venera će 01. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i nailazićete na teškoće u pregovorima oko novih projekata. Zastoji će biti izazvani neslaganjem u pogledu finansiranja i raspodjele zarade. Biće vam teško da postignete kompromis i nastavite pregovore. Budite pažljivi ako se bavite trgovinom. Nestašice na tržištu mogu vam nanijeti gubitke.

Merkur će krenuti direktno 02. oktobra i bićete u mogućnosti da poboljšate finansijsku situaciju i naplatite zaostala potraživanja, ali vam to neće pomoći da sakupite sva potrebna sredstva za planirane nove radne zadatke. Uspjećete jedino da poboljšate nivo usluga.

Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i započećete pregovore oko novih projekata koji obuhvataju oblasti javnosti i informacija, kao i mogućnost početka saradnje sa inostranstvom, ali ćete se već na startu suočiti sa novim teškoćama. Inostrani partner će vam postavljati uslove koje nećete moći da ispunite. Kvadrat Marsa sa Neptunom vas upozorava da izbjegavate ulazak u rizične investicije i u novu saradnju.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Bićete u izvanrednoj mogućnosti da ostvarite napredak i veliki uspjeh u već započetim zajedničkim poslovima. Ovo bi vam moglo donijeti napredak u karijeri.

Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpije, ali će se u tom znaku dogoditi i djelimično pomračenje Sunca, što će vas znatno usporiti u postizanju rokova i u započinjanju novih radnih zadataka. Krajem oktobra će Mars krenuti retrogradno i prouzrokovaće zastoje u timskom radu i kvar na mehaničkim sredstvima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, usmjerićete se na važne stvari u vašem odnosu sa voljenom osobom i nastojaćete da vaš odnos načinite stabilnim i skladnim. Bićete otvoreni na sve prijedloge i primjedbe od strane vašeg partnera. Vodićete česte razgovore i nadoknadićete zajedničko vrijeme koje vam je nedostajalo dok ste bili prezauzeti drugim obavezama. To će i vama i partneru prijati.

Druga polovina oktobra će vas motivisati da poboljšate društveni život. Viđaćete se sa zajedničkim prijateljima i unijeti više razonode u vrijeme koje provodite sa voljenom osobom. Imaćete dovoljno vremena i volje da razmotrite zajedničke planove za naredni period i moći ćete lako oko svega da se dogovarate. Prijaće vam da idete sa partnerom na vikend putovanja.

Ako ste slobodni, razmislićete kako da ostvarite ono što želite na polju ljubavi i uvidjećete u čemu najviše griješite u pokušajima da privučete sebi odgovarajućeg emotivnog partnera. To će vam pomoći da upoznate osobu koja već duže vrijeme prema vama osjeća privlačnost, a koju vi niste primjećivali.

Već u drugoj polovini oktobra ćete otkriti da imate mnogo zajedničkih tema za razgovor, kao i mnogo zajedničkih interesovanja. Ubrzo ćete shvatiti da jedno drugom odgovarate za ozbiljnu i dugu vezu.

Nešto stariji Lavovi će usmjeriti sve svoje napore da osobu, sa kojom se duže vremena viđaju, nagovore da im pruži šansu za nešto više od slobodne veze. Prijatno će vas iznenaditi kada vaša simpatija pristane da započne ozbiljnu vezu sa vama.

Zdravlje. Oktobar vam donosi najvećim dijelom dobro i stabilno zdravlje. Potrebno je da praktikujete zdravu ishranu, svakodnevne fizičke vježbe i psihofizičku relaksaciju. Izbjegavajte pretjerivanje u životnim zadovoljstvima, posebno u jelu i piću. Najviše od svega izbjegavajte alkoholna pića. Manje smetnje i tegobe su moguće sa disajnim kanalima u vidu lakše prehlade.

Hrana. Potrebna vam je ishrana koja sadrži namirnice bogate antioksidantima. Od voća jedite suvo grožđe, suve šljive, borovnice, mandarine, avokado, grejpfrut, kivi, banane, jabuke i kruške. Od povrća jedite bijeli i crveni luk, špinat, brokulu, grah, kupus, krompir i mrkvu. Od mliječnih proizvoda jedite tofu sir. Jedite još badem i kikiriki. Uzimajte magnezijum.

Srećni brojevi. 4, 9, 15, 18, 23.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info