Jarac: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2022. godine

0

Posao. Venera će 01. oktobra praviti opoziciju sa Jupiterom i donijeće vam teškoću da se organizujete i u vezi vaših radnih zadataka i u vezi poslovne saradnje, što će dovesti do nemogućnosti da pojedine rokove ispunite na vrijeme. Nailazićete i na finansijske teškoće.

Merkur će 02. oktobra krenuti direktno i bićete u mogućnosti da riješite teškoće koje su dovele u pitanje vaš ostanak na sadašnjem radnom mjestu i pozicijama na poslu. Uspjećete da vratite povjerenje nadređenih i klijenata, kao i da nadoknadite gubitke. Bićete prilagodljivi i spremno ćete dočekivati promjene na tržištu zahvaljujući trigonu Merkura sa Plutonom.

Merkur će 11. oktobra ući u znak Vage i vaše polje karijere i nastavićete da planirate nove radne zadatke i da se organizujete oko novih projekata, posebno oko onih koje ste već ranije započeli pa morali da odložite. Mars će praviti kvadrat sa Neptunom i prouzrokovaće teškoće u odnosima sa podređenima. U komunikaciji i pregovorima će doći do nejasnoća i nesporazuma koji bi mogli dovesti do prekida i neuspjeha u dogovorima.

Sunce i Venera će u drugoj dekadi oktobra praviti trigon sa Saturnom i Marsom. Pružiće vam se izvanredne mogućnosti da ostvarite veliki uspjeh u razvoju dugoročnih i velikih projekata. Potezi koje budete povlačili omogućiće vam unapređenje i uspon u karijeri. Ostvarićete dobitke kroz dugoročne investicije u oblasti tehnologije.

Venera, Sunce i Merkur će u trećoj dekadi oktobra ući u znak Škorpije, a tu će se dogoditi i djelimično pomračenje Sunca, što će izazvati smetnje i teškoće u nastojanju da započnete nove saradničke odnose. Mars će krenuti retrogradno i izazvaće zastoje na polju usluga i neslaganja sa radnim kolegama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku oktobra može doći do nesuglasica sa voljenom osobom zato što ćete biti preopterećeni obavezama i zapostavljaćete kućne i porodične obaveze. Biće vam teško da se oko važnih stvari dogovarate sa vašim partnerom i kompromis će biti jedino rješenje. Trebaće vam više strpljenja jedno za drugo, ali ćete riješiti teškoće.

Druga polovina oktobra će vam donijeti pogodne mogućnosti za ostvarenje zajedničkih ciljeva. Pružaćete podršku vašem partneru gdje se to bude pokazalo neophodnim. Imaćete oboje mnogo razumijevanja jedno za drugo i uspjećete da poboljšate vašu vezu i ostvarite stabilnost. Veliki dio proteklih nesuglasica ćete prevazići. Očekuje vas više zabave i dinamike u vezi.

Ako ste slobodni, početak oktobra donijeće vam promjenjive emocije u vezi osobe koja vas duže vremena privlači. Otkrićete kako vaša simpatija ima veći broj osobina koje se vama ne dopadaju. To će vas navesti da uzmete u obzir mogućnost da vas neko novi privuče.

Novo poznanstvo će vam se dogoditi u drugoj polovni oktobra sa osobom koja je stabilnog karaktera, usmjerena ka svojim ciljevima i sa kojom ćete otkriti mnogo zajedničkih interesovanja. Privlačnost će biti obostrana.

Nešto stariji Jarčevi će dati novu šansu osobi sa kojom su ranije bili u vezi i koju su prekinuli zbog neslaganja. Nakon ranijeg susreta sa tom osobom shvatili ste da osjećanja još uvijek postoje i da vam ona nedostaje. Imate šanse za uspjeh.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo i promjenjivo tokom prve polovine oktobra. Bićete podložni virusnim infekcijama, disajnim smetnjama i otežanoj cirkulaciji. Izbjegavajte duži boravak na zagađenom vazduhu i nevremenu. Prijalo bi vam da se češće krećete po prirodi na čistom vazduhu. Druga polovina oktobra vam donosi bolje i stabilno zdravlje. Više se krećite.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže minerale i to bakar, cink, jod i kalcijum. Jedite pileću džigericu, mahunarke, kukuruz, neljuštene žitarice, lišće povrća i kelj za unos bakra. Za unos cinka jedite jaja, ribu, špinat, pečurke i sjemenke bundeve. Jod se sadrži u ribi, cvekli, krastavcima i jabukama. Kalcijum unesite kroz mlijeko, orahe i narandže.

Srećni brojevi. 2, 6, 11, 17, 26.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info