ZARA kolekcija kupaćih kostima za Ljeto 2022.

0

Ljeto, more, plaža… Ah, koja divota! Ali, da bismo imale veoma moderan stajling i na plaži pobrinuo se omiljeni španski brend ZARA. U nastavku pogledajte mali dio kolekcije kupaćih kostima za ovo ljeto.

Savršen dekolte


Ovo je jedan od onih kupaćih kostima koji je idealan za žene sa nešto manjim grudima. Zašto? Jednostavno iz razloga što njegov duboki dekolte može stvoriti iluziju većih grudi, a to vam svakako i jeste cilj. S druge strane, ne preporučuje se ženama sa većim grudima.

Optička varka


Da, ponekad je veoma poželjna, a posebno kada je riječ o kupaćim kostimima. Naime, upravo ovi modeli kupaćih kostima, sa zanimljivim printom, mogu vam pomoći da viuzelno izgledate vitkije, jer se pažnja posmatrača ne zadržava na jednom mjestu.

Popularni dezen


Rebrasti dezen možete, unazad par sezona, pronaći na mnogobrojnim komadima garderobe. Riječ je o veoma popularnom i modernom dezenu, a ovog ljeta našao je put i do kupaćih kostima.

Sasvim običan kupaći kostim


Da, ponekad je potrebno izabrati baš takav! Jer, već znamo da nam odlično stoji, već znamo da neće biti nekih velikih iznenađenja i već znamo da jedan takav možemo uvijek nositi. Pa, što da ne? Veoma lako ga možete stilizovati prilikom posjete plažnom baru, a ukoliko birate tamnije modele, sam kostim može vam pomoći da izgledate vitkije.

Dvodijelno jednodijelni


Ovdje je riječ o jednodijelnom kupaćem kostimu, a koji bi mogao proći i kao jednodijelni – naime, isječeni dijelovi stvaraju iluziju kao da je riječ o jednodijelnom kupaćem kostimu. Veoma moderan kroj garancija je da ćete uvijek biti primijećeni.

Na jedno rame


Moramo priznati kako ovo veoma dobro izgleda, ali nismo baš sigurne kako funkcioniše u praksi. U svakom slučaju, ukoliko imate veće poprsje, bilo bi mudro da ovaj stil ipak zaobiđete, čisto kako bi sve ostalo na svom mjestu.

Popularna boja


Tokom ljetne sezone u prvom planu su upečatljive, jarke boje, a najčešće je riječ o nijansama ljubičaste (lavanda), narandžaste (mandarina), zelene (proljetna zelena), crvene (boja korala) i ružičaste (svijetla fuksija). Upravo u zadnjoj nijansi nam je i ovaj kupaći kostim, a koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim (što zbog boje, što zbog kroja).

Fantastična asimetrija


Veoma zanimljiv model, idealan za sve dame. Dekolte je asimetričan, a i sam model kostima je takav. Boja nam se baš dopada (kad ste zadnji put nosile ljubičastu?), a odlično će izgledati kada se stvori kontrast sa preplanulom kožom.

Preklop


Komadi garderobe na preklop uvijek su odlična opcija, a tokom ljetnje sezone u prvom planu su nam haljine i suknje u ovom stilu. Međutim, ovog ljeta možete odabrati i kupaći kostim koji je na preklop – jednako je moderan i popularan kao i svi drugi komadi garderobe u pomenutom stilu.

Mrežasti dijelovi


Često ćete ih vidjeti na raznim modelima ljetnih haljina, majica i suknji, a ove sezone možete ih pronaći i na ZARA kupaćim kostimima. Upravo ovaj dio u vidu mreže čini sam kupaći kostim modernijim i interesantnijim, a vaš plažni stajling upečatljivijim.

Duboki dekolte


Duboki dekolte uvijek se preporučuje ženama sa nešto manjim poprsjem, jer može stvoriti iluziju većih grudi. Upravo u tome može vam pomoći i ovaj fantastični kupaći kostim. Odlično je i to što je ukrašen veoma zanimljivim dezenom pa će vam pomoći i da naša silueta vizuelno izgleda vitkije.

Čisto bijeli


Ljetnja sezona nezamisliva je bez komada garderobe u bijeloj boji. Mala bijela haljina, farmerice i majice kratkih rukava vladaju tokom ljetnje sezone, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za ZARA kupaći kostim koji je potpuno bijel.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info