Blizanci: Mjesečni horoskop za JULI 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Prva polovina mjeseca je odlična za odlazak na godišnji odmor i bijeg od svega, opuštanje. Ukoliko u tom periodu radite, prilično jednostavni i dosta mirni dani – štaviše, vi možete imati vremena da razrađujete neke svoje ideje i projekte, što će se pokazati kao pravi potez.

Drugi dio jula donosi veći fokus na poslovni i finansijski segment. Pokušajte da kontrolišete troškove. Posljednja dekada jula donosi uzburkaniju poslovnu atmosferu, dosta komunikacije i susreta sa saradnicima, veliku aktivnost.

Ljubav. Venera u vašem znaku će sve do polovine mjeseca pomoći slobodnim Blizancima da njihova harizmatičnost, vedar i veseo duh i šarmantnost zaintrigiraju one sa kojima budu u kontaktu.

Očekuje vas mnogo lijepih kontakata, susreta, komunikacije – baš ono što je potrebno da ovaj najtopliji ljetni mjesec bude po vašem ukusu.

Provlačiće se flertovi, pokoja avanturica, biće i onih koje će prošlost dotaći (možda samo kroz kontakt, a možda i kroz obnove odnosa), a biće i onih koji će pomisliti da su konačno pronašli ono što su tražili – stabilnu osobu i mogućnost za trajnu priču.

Zauzeti Blizanci, ne ulazite pod lošom energijom u juli. I pored povremenih prepreka i mogućnosti za manje rasprave, naročito tokom druge dekade mjeseca, ipak će ovo biti solidan emotivni period. Neki od vas mogu flertovati sa osobom preko posla – nemojte se previše opustiti, jer možete imati probleme sa partnerom krajem mjeseca.

Zdravlje. Stomačni dio, ali i respiratorni segment biće osjetljiviji nego inače, tokom jula. Obratite pažnju na ishranu. Posljednja dekada mjeseca – mogućnost povreda. Budite oprezni u saobraćaju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info