Top 5 manikir-pedikir trendova za ovo ljeto

0

Drago ljeto! Baš te volimo i to iz više razloga, a prekrasne opcije manikira i pedikira sigurno nećemo zapostaviti. Štaviše, otišle smo tako daleko da smo saznale koji su to najveći manikir-pedikir trendovi ove sezone.

Nude+crvena


Nalakirajte nokte na rukama nekom od nude nijansi, jer će se odlično slagati sa svim što obučete (hvala nebesima na tim divnim neutralnim nijansama), a prste na nogama počastite odvažnom crvenom nijansom (hej, pravo je vrijeme da nosite ovu vatrenu boju!).

Žuta+bijela


Da, stvarno! Boja sunca neka vam posvijetli nokte na rukama, a nokte na nogama nalakirajte bijelim lakom. Upravo ove dvije nijanse savršeno će doći u prvi plan na osunčanoj koži.

Svijetlo narandžasta+mint zelena


Kombinacija boja koja stvara suptilni kolor bloking, a koja će nas u sekundi prebaciti na omiljenu morsku destinaciju (bar u mislima). Veoma odvažno i efektno, a tako ljetno!

Jorgovan+ultra ljubičasta


Boja godine, ultra ljubičasta, idealna je u svim opcijama pa čak i na vrhovima prstiju. Nježna nijansa jorgovana idealan je izbor za nokte na rukama, a ultra ljubičastu nanesite na nokte na nogama. (PS: eto kako da dobijete monohtomatski stil i na noktima!).

Blijedo ružičasta+zlatna


Ukoliko volite minimalizam, ove dvije nijanse su baš za vas. Blijedo ružičastu nanesite na nokte ruku, a zlatna je pomalo neočekivana, ali veoma privlačna kada je nanesete na nokte na nogama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info