Vodolija: Mjesečni horoskop za JUNI 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Dobar dio mjeseca biće vam veoma zahtjevan. Imate vi dovoljno energije da se izborite sa svime, ali svaki čas će vas nešto kočiti i vraćati korak unazad – ljudi, situacije, okolnosti, papirološka pitanja, ispravljanje propusta i grešaka.

Kad izađete iz ovog perioda i zatvorite sva neriješena pitanja, ostatak mjeseca je prilično povoljan. Dobre mogućnosti za dogovore, dobre ideje i kreativnost kod vas, a i novčana situacija će jače krenuti uzlaznom linijom. Vrijeme je da pokrenete neke stare planove koji su bili na čekanju.

Ljubav. Odnos sa emotivnim partnerom će biti bolji nego u prethodnom periodu, ali to ne znači da vas dvoje nemate još situacija da rješavate i popravljate. Čitave prve dvije dekade mjeseca mogu proći u pokušajima da neke situacije sredite – to mogu biti pitanja koja se vezuju za vaš odnos (teme koje niste riješili ili koje treba popraviti), a mogu se vezivati i za poslovno-porodični segment i partnerov i vaš.

U svakom slučaju, pred vama je još mnogo razgovora, neki put brzog dogovora, a vrlo često zategnutosti, napetosti, tvrdoglavosti. Ono što je dobro jeste da ćete i u ovoj fazi uspijevati da pronađete vrijeme za smijeh, opuštenost, dobru energiju, a od ulaska u treću dekadu juna čak i za zajednički put ili izlet.

Što se slobodnih Vodolija tiče, Merkur, koji vlada vašim ljubavima, vraćaće vas sve do polovine juna na stare simpatije i stare ljubavi.

Ukoliko obnovite neku ljubavnu priču, do jeseni vam važi „popravni ispit“ – što ostane, ostalo je, a što ne ostane zauvijek zatvarate ta vrata. Ukoliko ste željni svježih emocija i osoba u svom životu, onda se u drugoj polovini juna bacite u akciju. Možda i na dvije stolice.

Zdravlje. Starije Vodolije će do polovine mjeseca mučiti koštano zglobni sistem, meteoropatske reakcije, hormoni. Mlađi bi trebalo da se čuvaju da se ne povrijede.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info