Strijelac: Mjesečni horoskop za JUNI 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Najbolje bi bilo makar prvih desetak dana juna iskoristiti za odmor i pobjeći od svega. Ukoliko to niste u mogućnosti, slobodno računajte da će vam ovaj period biti jako zahtjevan.

Obaveza je mnogo, a vi nećete baš uvijek imati volje i živaca da se borite i sa njima, ali i sa saradnicima sa kojima se ne razumijete i kočite jedni druge. S druge strane, ipak ćete u ovom periodu riješiti mnoga pitanja koja vas opterećuju, tako da vam je ostatak juna dosta lagodan i opušten. Finansije – nije sjajno, ne rasipajte se.

Ljubav. Partner do polovine mjeseca može biti povučeniji nego inače, sa malo prostora za vas i vrlo često ćutljiv i zatvoren što eventualno može aktivirati vaše sumnje i preispitivanja šta se kod njega dešava.

Nije da ne postoje šanse da voljena osoba nešto mulja, ali one su prilično male – mnogo je jača varijanta da je okupiran problematikom, brigama, da mnogo toga pokušava da riješi u ovom periodu.

U drugom dijelu mjeseca vaše sumnje će nestati, jer će se voljena osoba vratiti u svoju energiju, aktiviraće se i vaš odnos će krenuti ka popravljanju i ka više zajednički provedenog vremena, a mogući su i planovi oko putovanja ili vikenda van grada.

Slobodni Strijelci, prošlost vas neće pustiti (a nećete ni vi nju). Moguće je da neki kontakti budu obnovljeni pa čak i ponovni početak ljubavne priče. Drugi dio juna je savršen za opuštanje, odmor, uživanje, mnogo druženja, ali i za nove osobe u vašem životu.

Zdravlje. Slabiji imunitet, ponavljanje zdravstvenih tegoba, a kod starijih Strijelaca hronična zdravstvena problematika biće aktuelni u prve dvije dekade juna.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info