Ribe: Mjesečni horoskop za JUNI 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Vi ste u prethodnom periodu dobili neke ozbiljnije odgovornosti ili obaveze i ulazite u juni mjesec u blagom grču – trudite se da sve bude pod konac, savršeno i obavljeno na vrijeme.

Međutim, prva polovina juna će vam dobro „zabiberiti“ ovaj vaš trud – mnogo puta ćete morati da ispravljate greške, da se vraćate korak unazad, sve će ići sporije od vaših nada i očekivanja. Neki pravi tempo ćete uhvatiti u drugom dijelu mjeseca koji je lakši i opušteniji po vas. Novčano – situacija ide nabolje i pored troškova.

Ljubav. Partnerski odnosi su prodrmani još od drugog dijela maja mreseca i sa takvom energijom ulazite i u jun. Vaši lični strahovi, blokade, kočenja, sumnje i preispitivanja partnerovog ponašanja, vaših želja i cjelokupnog odnosa biće prisutni.

Komunikacija vam je izrazito usporena i loša u prvoj dekadi mjeseca. Bez obzira na to, jeste vrijeme da pokušavate da sredite situaciju, da izbacite iz sebe to što vas opterećuje i da pokušate da pronađete zajedničko rješenje. Takođe, potrebno je da provodite više vremena zajedno, nemojte se sklanjati i distancirati jedno od drugog.

Bitna, lijepa dešavanja kreću od ulaska u drugu dekadu juna. Više ćete se baviti odnosom, ali na opušten i fin način, a kod nekih Riba ovo može biti vrijeme kada pravite planove i dogovore oko dizanja odnosa na viši nivo.

Slobodne Ribe, moguće su obnove prekinutih veza i kontakata. Za vas bi bilo najbolje da budete što više u pokretu, druženju, opuštanju.

Zdravlje. Vodite računa u saobraćaju i o povredama. Moguće su alergije, prehlade. Starije Ribe mogu imati pojačanu hroničnu problematiku, naročito ako se ona vezuje za koštano zglobni sistem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info