Orsay: 5 modernih komada garderobe za fenomenalan proljetni stajling

0

Proljetna sezona zaista je idealno vrijeme za eksperimentisanje sa raznim modnim stilovima, a ako vam je cilj da tokom i ove sezone imate moderan i privlačan stajling, donosimo pet komada garderobe iz aktuelne Orsay ponude koji vam mogu pomoći u tome.

Popularni mantil


Potpuno neizbježan komad garderobe tokom proljetne sezone, a ujedno je i jedan od najpopularnijih. I, nema potrebe da ga iz bilo kojeg razloga izbjegavate, jer on i jeste rezervisan za žene koje imaju stila i ukusa.


Baloner je veoma svestran i funkcionalan te gotovo da ne postoji kombinacija kojoj ga ne možete dodati – odlično se slaže i sa farmericama i košuljom i sa suknjom i bluzom, ali i sa haljinama. Najbolje od svega je to što je on popularan gotovo svake proljetne sezone pa je i veoma isplativa investicija.

Romantični trend


Možda i niste romantičarka (i to je sasvim u redu), ali ukoliko volite pomalo raskošne komade garderobe, a koji malo naginju ka romantici, onda je ova Orsay bluza sa karnerima jedan od najboljih komada garderobe koji možete dodati u svoj proljetni stajling.


Ona je veoma privlačna, a upravo taj karner čini je veoma upečatljivim komadom garderobe koji je ujedno i veoma raskošan. Shodno tome, ne morate nešto pretjerano stilizovati samu kombinaciju, a ova prekrasna bluza dostupna je u dvije boje (druga je nebesko plava).

Savršena suknja


Dobro, znamo, savršenstvo ne postoji, ali ova suknja je nešto najbliže njemu. Zašto? Iz jednostavnog razloga što ona odgovara gotovo svakoj ženi, a možete je nositi baš u svim prilikama. Ova suknja A kroja odlično će se uklopiti u bilo koji stajling, a možete je tako dobro iskombinovati sa raznim modelima bluza, majica i košulja.


Uopšte nećete pogriješiti ni ako odlučite da je nosite u poslovnim prilikama, jer vam njena dužina to dozvoljava, a moramo primijetiti i kako je ona pravi blagoslov za žene koje imaju nešto izraženije butine – kroj ove suknje će pomoći da se “zamaskiraju” problematična područja, a i sama boja doprinosi tome.

Haljina


Naravno da nećemo propustiti priliku da haljinu uvrstimo u svoj stajling i tokom proljetne sezone, a ovdje su opcije zaista mnogobrojne. Ipak, kao jedna od modernijih je ova Orsay haljina asimetričnog kroja koja je ukrašena cvjetnim dezenom.


Ovo je haljina koju uopšte nije potrebno stilizovati, jer je sama po sebi veoma raskošna, a možete je nositi u mnogobrojnim prilikama pa čak i na posao. Ono na što je potrebno obratiti pažnju jeste da, kada nosite ovako raskošno dezeniranu haljinu, ne bi bilo poželjno da dodajete još neki dezenirani komad garderobe.

Trendi pantalone


Trendove nikada ne bi trebalo slijepo pratiti, sigurno ćete se složiti s nama, ali ovaj nam se vraća gotovo svakog proljeća – žuta boja. Tako privlačna i moderna, ona će vam osvježiti stajling kao nijedna druga, a žute Orsay pantalone samo su jedna od opcija na koje je možete uvrstiti u svoj stajling tokom proljeća.


Ovdje je riječ o pantalonama sa nešto širim nogavicama pa je poželjno da gornji dio kombinacije bude nešto uži u odnosu na same pantalone, mada nije obavezno. Što se tiče boja s kojima žutu možete kombinovati – nećete pogriješiti sa bilo kojom neutralnom nijansom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info