Rak: Mjesečni horoskop za MAJ 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Vaše polje karijere će biti naglašeno tokom cijelog maja mjeseca. To znači da ćete dosta snage i energije ulagati u ovaj segment, ali i da će se tu odvijati vaše “bitke” – za poslovna ostvarenja, za poziciju, za napredovanje.

Nešto od rezultata ćete uspjeti da postignete odmah, ali najveći dio rezultata će ostati za jesenji period ove godine. Možete u drugom dijelu mjeseca očekivati manje probleme u komunikaciji sa saradnicima. Poboljšanje u segmentu finansija biće primjetno od samog početka maja.

Ljubav. Mlad Mjesec u znaku Bika (i djelimično pomračenje Sunca) kao i pun Mjesec u znaku Škorpije (i potpuno pomračenje Mjeseca) angažuju, naravno, vašeg vladara Mjeseca, ali i partnersku planetu – Saturna – i to kroz aspekte kvadrata.

Ovo označava da su u rakovskim emotivnim relacijama na dnevnom redu u narednom periodu velike promjene, koje neće ići lako niti brzo, ali će raščistiti i definisati vaše emotivne odnose. A u kom pravcu će to ići?

Kod nekih kroz zajedničku borbu sa otežanjima u finansijskom i porodičnom sektoru, ali istovremeno i zajednički rast kroz partnerstvo. Kod drugih kroz ozbiljne planove o zajednici, braku, potomstvu. Kod trećih – ka prekidu odnosa. Uopšteno, mjesec sa velikim oscilacijama i izazovima u partnerskom sektoru.

Slobodni Rakovi, otvorena je šansa za zaljubljivanje i početak emotivne priče. Međutim, najviše su u igri tajne, ljubavi sa zauzetim osobama ili prošlost.

Zdravlje. Mogućnosti za povrede i probleme sa disajnim putevima postoje početkom i krajem maja. U drugom dijelu mjeseca moguće su glavobolje, problemi sa sinusima i očima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info