Lav: Mjesečni horoskop za MAJ 2022. godine

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Mjesec započinjete djelimičnim pomračenjem Sunca i mladim Mjesecom baš u polju karijere. Ulazite u novu poslovnu fazu koja će u početku biti protkana nervozom, nešto lošijim odnosima sa saradnicima i nadređenima.

Iako se tokom maja neće sve odvijati po vašim planovima i zamislima, ipak je ovo dosta povoljan period, a ono što je vama jako bitno – pozitivno će se odraziti i na vaše finansije. Od početka druge dekade mjeseca mogući su i intenzivniji kontakti ili početak saradnje sa inostranstvom.

Ljubav. Odnos sa emotivnim partnerom prolazi kroz proces promjena – i druga strana i vi se mijenjate i ponekad je teško uklopiti se da bi sve funkcionisalo mirno i bez napetosti.

Što se tih uklapanja tiče, maj je za vas šarenolik. Kao što će biti izuzetno lijepih i opuštajućih zajedničkih trenutaka isto tako će biti i momenata za nervozu i više neusaglašenosti, naročito u prvoj polovini mjeseca.

Oni u braku ili zajednicama neka obrate više pažnje u danima oko punog Mjeseca. Lavovi u dužim vezama – ušli ste u period za definisanje odnosa. Nemojte vršiti pritisak na voljenu osobu u prve dvije dekade mjeseca.

Slobodni Lavovi, prva polovina maja je bez nekih većih ljubavnih šansi – može biti koketiranja, flerta, ali konkretnog početka – teško. Drugi dio mjeseca već daje prilike za emociju i sa novim osobama u vašem životu, ali i sa povratnicima iz prošlosti. Na vama je da odredite šta više želite i šta vas više privlači.

Zdravlje. Prve dvije dekade mjeseca su zdravstveno zahtjevnije za vas. Često ćete imati pojačan umor, a mogući su i problemi sa spavanjem i nešto lošiji imunitet.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info