Vaga: Mjesečni horoskop za APRIL 2022. godine

0

Posao. Konjunkcija Merkura sa Suncem vam donosi na početku aprila početak partnerstva sa osobom na visokom poslovnom i društvenom položaju. Ako je vaš posao vezan za usluge reklama, radićete projekte za javne ličnosti koje su trenutno u usponu popularnosti.

Konjunkcija Marsa sa Saturnom donijeće vam velike izazove ako se bavite kreativnim poslovima. Otvoriće vam se mogućnost da pokrenete veliki i dugoročni projekat u vezi ovih oblasti. Neophodno je da na početku sve postavite besprijekorno i da budete vrlo odgovorni i organizovani, kako biste ostvarili uspeh.

Ulaskom Merkura u znak Bika uvećaćete profit koji vam dolazi preko investicija i prometa nekretnina. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom pružiće vam izuzetnu šansu da započnete novi projekat povezan sa obrazovanjem, putovanjima, finansijama ili uslugama, koji će vam donijeti veliku zaradu. Mars će 15. aprila ući u znak Riba, što će vas motivisati da više energije uložite u poboljšanje aktuelne ponude usluga i da pokrenete bar jednu novu uslugu.

Ulazak Sunca u znak Bika 20. aprila će vam omogućiti da privučete veliki dio neophodnih investicija za nastavak prioritetnih radnih zadataka. Imaćete pomoć i podršku vaših nadređenih. Važno je da izbjegavate upuštanje u velike finansijske rizike. Konjunkcija Venere sa Neptunom će vam donijeti korisne uvide u poslovna partnerstva koja ćete učvrstiti. Djelimično pomračenje Sunca u znaku Bika izazvaće zastoje i teškoće u protoku novca. Čuvajte se gubitaka.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila donijeće vam više razumijevanja u odnosu sa partnerom, poboljšanu komunikaciju i postizanje korisnih dogovora. Na teškoće ćete nailaziti u vezi zabave, jer će svako imati svoje potrebe koje će željeti da nametne drugome. Po pitanju emocija će doći do zahlađenja na obje strane. Nedostajaće vam toplina i nježnost.

Druga polovina aprila će vam donijeti više vremena koje ćete provoditi zajedno u intimnom prostoru, gdje ćete moći da se posvetite jedno drugom, bez spoljašnjih smetnji. Vaša osjećanja će dobiti na kvalitetu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Neptunom i Jupiterom. Imaćete bolji osjećaj za potrebe voljene osobe. Biće vam potrebno više zagrljaja i podrške.

Ako ste slobodni, april će vas činiti zanesenima i sklonima da idealizujete osobe koje vam se dopadnu. Venera će ući u znak Riba, što će pojačati vaša očekivanja u ljubavi. Upoznaćete osobu koja je po prirodi stidljiva, umjetnički tip, puna lijepih emocija, ali u isto vrijeme zatvorena za bliskost i fizičke dodire.

U drugoj polovini aprila će se pojaviti obostrana osjećanja i strasti između vas dvoje i vaša nova simpatija će se prema vama postepeno otvarati. Do kraja mjeseca ćete biti bliski i moguća je veza.

Starije Vage će biti lako zaljubljive, ali promjenjivih osjećanja u isto vrijeme. Na početku aprila ćete se zaljubiti u osobu koju ćete upoznati preko poslovnih veza, potruditi se da se sa njom emotivno zbližite, a kasnije ćete početi da se povlačite.

Zdravlje. Očekuje vas stabilno zdravlje koje ćete poboljšati uvođenjem novog režima ishrane i novih metoda za poboljšanje zdravlja. Najviše koristi ćete imati od svakodnevne psihofizičke relaksacije. Sve ovo će vam omogućiti bolju cirkulaciju, poboljšanje krvne slike, jačanje imuniteta, a primijenićete i efikasnu metodu čišćenja organizma od štetnih materija.

Hrana. Namirnice bogate antioksidansima vam se preporučuju za ishranu. Od povrća će vam prijati bijeli i crveni luk, brokula, špinat, grah, krompir, kupus, mrkva i paradajz. Pripremajte jela od kukuruza. Od voća vam je potrebno suve šljive i suvo grožđe, borovnice, avokado, narandže, grejpfrut i banane. Pijte mineralnu vodu. Izbjegavajte slatkiše i crveno meso.

Srećni brojevi. 3, 8, 15, 19, 23.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info