Strijelac: Mjesečni horoskop za APRIL 2022. godine

0

Posao. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i donijeće vam podršku naređenih u vođenju projekta koji vam pruža mogućnost da osim rukovodećih, upotrijebite i vaše kreativne vještine. Obavljaćete radne zadatke koji će vam prijati. Konjunkcija Marsa sa Saturnom donijeće vam početak pregovora oko važnih i velikih projekata koji će se pokazati teškim i zahtijevaće ulaganje mnogo napora, vremena i svu vašu pregovaračku vještinu.

Venera će ući u znak Riba i pokrenuće vas da preuredite vaš radni prostor. Više ćete raditi od kuće, posebno ako je vaš posao vezan za oblasti dizajna i ljepote, u čemu ćete imati više uspjeha i bolju zaradu u odnosu na protekli period. Pokazaćete veliku vještinu u pregovorima oko novih poslova u kojima ćete ostvariti značajan napredak. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vam omogućiti da pokrenete nove usluge i privučete više klijenata.

Mars će 15. aprila ući u znak Riba i pomoći će vam da na vrijeme dovršite sve dogovorene obaveze. U trećoj dekadi aprila nailazićete na teškoće u trgovini, transportu i saobraćaju. S druge strane, sekstil Merkura sa Neptunom i Jupiterom omogućiće vam dobitke kroz oblasti usluga. Imaćete dobar osjećaj za prave poteze u pravom trenutku. Umjećete da se prilagodite  privrednim kretanjima i ljudima sa kojima budete sarađivali.

Na kraju aprila će se odigrati djelimično pomračenje Sunca u znaku Bika, što će prouzrokovati zastoje, teškoće, čak i gubitke u oblastima usluga. Imaćete napete odnose sa kolegama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Merkura sa Suncem, u prvoj dekadi aprila, donijeće vam dogovor o novim zajedničkim planovima, oko čega ćete moći da se složite sa partnerom. Imaćete ozbiljne razgovore koji će vam omogućiti da se bolje razumijete. Jedno drugome ćete povjeriti vaše brige, ali i sve što mislite da vam je potrebno kako biste imali stabilan i skladan odnos.

Sekstil Merkura sa Venerom, Neptunom i Jupiterom, u drugoj polovini aprila, donijeće vam kvalitetne promjene u odnosima sa voljenom osobom i članovima porodice. Bićete spremni da ispunite želje vašem partneru, da se zajedničkim snagama pozabavite uređenjem vašeg doma kao i da odete na vikend putovanje. Imaćete više zajedničke zabave i intime.

Ako ste slobodni, konjunkcija Merkura sa Suncem, na početku aprila, će vam donijeti poznanstvo sa osobom koja je dinamična, energična, sportski tip i koja će na vas djelovati podsticajno. Predložiće vam zajedničke aktivnosti, poput šetnje ili nekog vida rekreativnih vježbi, napolju u prirodi ili u teretani, što će vama odgovarati.

Otkrićete da imate mnogo zajedničkih tema za razgovor. U trećoj dekadi aprila ćete početi da osjećate obostrane emocije. Do kraja mjeseca ćete ući u skladnu i dugu vezu.

Nešto stariji Strijelci će upoznati osobu koja će umjeti da ih zabavi i pokrene, koja će imati dobar osjećaj za njihove želje i razumijevanje za njihove nestašluke. Ovu šansu nećete željeti da propustite i potrudićete se da opravdate očekivanja.

Zdravlje. Ulazak Venere u znak Riba, gdje je egzaltirana i snažna, donijeće vam na početku aprila pojačani imunitet, a poboljšaće se i vaša krvna slika i cirkulacija, popraviće vam se ten i organizam će vam se brže i lakše oslobađati od štetnih materija. Treća dekada aprila će vam donijeti otpornost na stres, bolju probavu, a vaša fizička kondicija će biti u top formi zbog vježbi.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ugljene hidrate. Jedite junetinu i pileća prsa, kao i ribu, posebno skušu, tunjevinu i šarana. Za doručak jedite jaja, kajmak, kačkavalj, pršut i mladi luk. Od povrća jedite cveklu, krompir, sočivo, grah, soju i leblebiju. Od voća jedite avokado, nar i sušeno voće. Prijaće vam orasi, masline i kikiriki, kao i tjestenine i proja. Pijte više vode.

Srećni brojevi. 1, 4, 13, 17, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info