Ribe: Mjesečni horoskop za APRIL 2022. godine

0

Posao. Mars će praviti konjunkciju sa Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi svega što vam nije jasno, ne sagledavate dobro i u čemu nemate dovoljno iskustva. Nailazićete na spletke onih koji žele da dođu na viši položaj preko vaših leđa i na vašu štetu. S druge strane, bićete u mogućnosti da pokrenete pregovore iza zatvorenih vrata u vezi jednog važnog velikog projekta koji bi mogao da vam donese napredak u karijeri. To će od vas zahtijevati mnogo truda i vremena, ali će vam se isplatiti.

Venera će ući u vaš znak i poboljšaće vaš lični nastup, kao i vaš osjećaj za formu i ljepotu. Drugima ćete prilaziti sa saosjećanjem i razumijevanjem, čime ćete pridobiti njihovu pažnju i volju za saradnju. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vas činiti efikasnima u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. Započećete nove poslovne pregovore koji će se odvijati uspješno. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku. Imaćete odličan osjećaj za pokretanje novih poslova koji će vam donijeti uspon u karijeri, veliku zaradu i isplativu saradnju.

Mars će 15. aprila ući u vaš znak i motivisaće vas da uložite više napora u razradu projekta koji budete pokrenuli. Pokazaćete kako ste u stanju da rukovodite važnim i odgovornim radnim zadacima. Vješto ćete koristiti svoj autoritet i stručna znanja i iskustva.

Venera će u trećoj dekadi aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom, što će vam omogućiti da povučete u pravo vrijeme poteze koji će vam omogućiti da unesete neophodne promjene u vaš način rada. Imaćete dobar osjećaj za aktuelna kretanja u privredi i na tržištu. Pokrenućete poslove koji će vam donositi sigurne dobitke. Djelimično pomračenje Sunca na kraju mjeseca, u znaku Bika, izazvaće teškoće u pregovorima i jedan plan će vam propasti.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, konjunkcija Merkura sa Suncem, na početku aprila, omogućiće vam da jasnije sagledate sve vrijednosti i prednosti vaše emotivne veze, kao i kvalitete voljene osobe koje ranije niste primjećivali. Imaćete više vremena i volje da poboljšate i učvrstite intimne trenutke sa partnerom i jedno drugome ćete se više povjeravati. Neke istine će vas malo zaboljeti.

Druga polovina aprila će vam donijeti više razumijevanja i intenzivniju komunikaciju, uz dogovore u vezi zajedničkih planova za budućnost. Vaš partner će se složiti sa većinom vaših prijedloga. Imaćete dobar osjećaj za potrebe i želje voljene osobe. Poboljšaće vam se društveni život. Izbjegavajte da bilo šta skrivate od partnera, jer to može izazvati zahlađenje.

Ako ste slobodni, konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila donijeće vam poznanstvo sa osobom koja posjeduje kvalitete koji odgovaraju većini vaših kriterijuma. U početku ćete se nekoliko puta vidjeti diskretno, na mjestu gdje možete da budete sami i gdje ne mogu da vas vide vaši poznanici.

U drugoj polovini mjeseca ćete postati bliski i počećete sve više vremena da provodite zajedno i da se bliže upoznajete. Shvatićete da jedno drugom odgovarate i započećete skladnu emotivnu vezu.

Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će moći odlično da se razumiju od samog početka. Privući će vas slična interesovanja, otvorenost i iskrenost vaše nove simpatije i jasno izraženo interesovanje za vas. Ući ćete u skladnu vezu.

Zdravlje. Prva polovina aprila vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Potrebno je da se više odmarate i da ravnomjerno raspoređujete svoje aktivnosti, kako biste imali snažan i efikasan imunitet. U drugoj polovini aprila moguće su upale, virusne infekcije i bolovi u nogama i koljenima. Krajem mjeseca bićete skloni disajnim smetnjama.

Hrana. Prijaće vam ishrana koja sadrži vlakna, kako biste imali bolju probavu. Od povrća je potrebno da jedete grah, brokulu, grašak, sočivo i mahune. Od voća jedite narandže, banane, jabuke, kruške i suve šljive. Zobene žitarice, lanene i čia sjemenke su vam odlične za doručak, sa dodatkom jogurta. Badem i crnu čokoladu uzimajte za dodatak ishrani.

Srećni brojevi. 7, 12, 18, 21, 26.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info