Djevica: Mjesečni horoskop za APRIL 2022. godine

0

Posao. Konjunkcija Merkura sa Suncem donijeće vam mogućnost da uz pomoć i saradnju sa osobom na visokom položaju poboljšate platni promet i ostvarite profit kroz investiranje u akcije na berzi i investicione fondove. Bićete bolje organizovani u naplati vaših potraživanja. Konjunkcija Marsa sa Saturnom vas upozorava da budete pažljivi u pokretanju nove ponude usluga, jer ćete se suočavati sa teškoćama koje će od vas zahtijevati ulaganje velikog napora kako biste ih razriješili.

Venera će 05. aprila ući u znak Riba gdje je snažna i otvoriće vam mogućnost za uspjeh na polju javnosti i za nalaženje novih poslovnih partnera sa kojima biste mogli ostvariti uspješnu i dobitnu saradnju. Merkur će praviti sekstil sa Saturnom i Marsom, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke kroz oblasti vezane za tehničke usluge i podršku korisnicima.

Ulazak Merkura u znak Bika omogućiće vam da dobijete stručnu podršku od inostranih partnera i da profitirate od trgovine robom iz uvoza. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam omogućiti da sklopite novi ugovor i poslovno partnerstvo koje će vam donijeti velike dobitke na duži rok, kao i korektne poslovne odnose.

Ulazak Marsa u znak Riba motivisaće vas da uložite više energije u rad na projektima koje radite u kooperaciji sa poslovnim partnerima. Konjunkcija Merkura sa Uranom će vam donijeti niz novih ideja od kojih će se nekolicina pokazati pun pogodak i donijeće vam uspjeh u primjeni novih metoda i tehnologija. U trećoj dekadi aprila ćete imati prolazne tehničke smetnje, ali ćete ostvariti uspjeh.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Venere u znak Riba i vaše polje ljubavi donijeće vam veliku bliskost sa voljenom osobom i vaš partner će vam pružati tople emocije i nježnost. Nastojaće da vam ugodi i pružaće vam podršku tamo gde bude potrebno. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u vašem polju ljubavi donijeće vam duboke uvide u vrijednosti vašeg odnosa sa voljenom osobom.

Venera će u drugoj polovini aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom u vašem polju ljubavi, a kako su sve tri planete ovdje u visokom dostojanstvu, pokrenućete niz kvalitetnih promjena u vašem odnosu sa partnerom. Počećete spontano da jedno drugome ispunjavate želje i moći ćete intuitivno da se razumijete. Vaš porodični život će se poboljšati.

Ako ste slobodni, april vam je izuzetno povoljan mjesec za ulazak u skladnu emotivnu vezu sa osobom koju ćete upoznati u prvoj dekadi mjeseca kada Venera uđe u znak svoje egzaltacije, Ribe. Vašu novu simpatiju ćete ubrzo doživjeti kao srodnu dušu i između vas će se sredinom aprila pojaviti emocije koje će biti vrlo duboke i pune obostrane nježnosti.

U trećoj dekadi mjeseca ćete započeti emotivnu vezu koja će vama i voljenoj osobi donijeti mnogo sreće, biće plodna i donijeće vam zajednički život.

Starije Djevice će upoznati osobu koja je produhovljena, umjetnički tip i koja ima velike emotivne dubine. Biće to ljubav na prvi pogled i ubrzo ćete oboje osjećati snažne obostrane emocije. Do kraja aprila ćete započeti skladnu emotivnu vezu.

Zdravlje. Konjunkcija Marsa sa Saturnom, u prvoj dekadi aprila, u vašem polju zdravlja će vas činiti sklonima upalama, povredama i podložnima reumatskim, disajnim, probavnim i kardiovaskularnim smetnjama. Potrebno je da preduzmete preventivne mjere i u slučaju da se budete osjećali loše, obavezno se javite doktoru. Druga polovina aprila će vam donijeti jači imunitet.

Hrana. Potrebna vam je ishrana na baznoj osnovi, kako bi vaš organizam postigao neophodnu ravnotežu. Od povrća jedite crveni luk, krompir, grašak, brokulu, mrkvu, peršun, crvenu papriku i kuvani kukuruz. Od voća jedite mandarine, ananas, jabuke, kivi i grejpfrut. Meso jedite umjereno, kao i žitarice i mliječne proizvode. Izbjegavajte slatkiše, kafu i alkoholna pića.

Srećni brojevi. 5, 11, 17, 21, 26.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info