Vodolija: Mjesečni horoskop za MART 2022. godine

0

Posao. Mars će početkom marta praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji bi mogao da vam donese prednost nad konkurencijom i uveća vašu zaradu. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da veću sumu novca investirate.

Mars će 06. marta ući u vaš znak gdje će praviti konjunkciju sa Venerom, što će vam omogućiti da istaknete vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti i da steknete više povjerenja od vaših nadređenih, klijenata i poslovnih partnera. Pokrenućete važan zajednički projekat koji će vas postaviti u centar javne pažnje. Merkur će ući u znak Riba 10. marta, a kako je u ovom znaku u izgonu, to vas upozorava da budete pažljivi u izradi finansijskih planova, jer ćete na tom polju imati teškoće i suočavaćete se sa pokušajima spletki i prevara.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta omogućiće vam da uvidite sa koje strane i na koji način dolaze problemi sa kojima se suočavate na polju novca pa ćete uspjeti da to riješite i da pokrenete nove finansijske tokove koji će se odvijati neometano i koji će vam omogućiti da vaše planove na vrijeme sprovedete u djelo.

Mars će 22. marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane prepreke i zastoje u nabavci neophodnog materijala, što će vas primorati da pomjerite neke rokove za kasnije. Zbog toga ćete doći u sukob sa pojedinim saradnicima. Krajem mjeseca ćete uspjeti da riješite ove zastoje, nadoknadite eventualne gubitke i poboljšate poslovne odnose. Ostvarićete stabilno poslovanje.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Sunce će početkom marta praviti sekstil sa Uranom i bićete raspoloženi da unesete nešto novo u prostor koji dijelite sa voljenom osobom. To će vas pokrenuti na zajedničke akcije koje će vam prijati i omogućiti vam da više vremena provodite zajedno. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom će vas pokrenuti da uvećate zajedničke finansije. Voljenoj osobi ćete pružati podršku.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta donijeće vam plodne uvide u potrebe vašeg partnera, što će vam omogućiti da ispunite vašem partneru jednu veliku želju. To će pojačati vašu bliskost i povjerenje. Sekstil Sunca sa Plutonom donijeće vam više vremena za intimu i pojačaće vaše strasti i međusobnu privlačnost. Jedno drugome ćete povjeravati vaše brige.

Ako ste slobodni, osoba sa kojom se već jedno vrijeme viđate u tajnosti vas sve više privlači i budi u vama strasti. Odlučićete da vaš odnos ne držite više u strogoj tajnosti, jer ćete oboje doći do zaključka da želite da ostanete zajedno i u bliskom odnosu.

Bićete spremni da uđete u emotivnu vezu, zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Neptunom, sredinom mjeseca. Ova odluka će vas suočiti sa teškoćama, jer će vaš partner prekinuti vezu u kojoj je bio ranije i nailazićete na neodobravanje i osudu okoline.

Nešto starije Vodolije će bliže upoznati osobu koja im u proteklom periodu poklanja pažnju i sa kojom provode slobodno vrijeme. Postaćete svjesni kvaliteta vaše nove simpatije, a kako će ona biti otvorena na emotivnu bliskost, veza je moguća.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti većim dijelom stabilno. Prijalo bi vam da svakodnevno idete u šetnju ili da se bavite rekreativnim fizičkim vježbama koje možete praktikovati u teretani i kod kuće. Prijalo bi vam da izlazite u prirodu na čist vazduh. U drugoj polovini marta će vam biti osjetljivi zglobovi. Izbjegavajte da mnogo sjedite, jer su mogući bolovi u leđima.

Hrana. Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu. Od povrća jedite zeleno lisnato povrće kao što je zelena salata, blitva i špinat. Prijalo bi vam da pripremate tjestenine sa povrćem, kao i žitarice sa graškom i sočivom. Od voća jedite jabuke, kruške i narandže. Meso i ribu jedite umjereno. Izbjegavajte suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi. 4, 9, 16, 20, 25.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info