Vaga: Mjesečni horoskop za MART 2022. godine

0

Posao. Konjunkcija Merkura sa Saturnom, početkom marta, omogućiće vam da pokrenete realizaciju planova. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam omogućiti da obezbijedite sve što je potrebno za velike poslove. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i otvoriće vam mogućnosti za uvođenje novih usluga koje će privući veći broj korisnika i uvećati vašu zaradu. Poboljšaćete saradnju sa osobama na visokom položaju i sa finansijskim institucijama.

Mars i Venera će 06. marta ući u znak Vodolije gdje će praviti konjunkciju. Dobićete nove kreativne ideje koje ćete početi da razrađujete u saradnji sa još jednom ili više osoba koje imaju izražen osjećaj za aktuelne trendove i potrebe klijenata. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gdje je u izgonu i slab i to vas upozorava da pažljivo provjerite planove i dogovore u vezi novog programa usluga, jer će se to odvijati otežano.

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta će vam omogućiti da uvidite i ispravite eventualne nepravilnosti u organizaciji aktuelnih radnih zadataka. Imaćete dobar osjećaj za želje i potrebe vaših klijenata, što će vam donijeti uvećanu zaradu.

Kvadrat Venere i Marsa sa Uranom će prouzrokovati neočekivane poremećaje u platnom prometu i izazvaće zastoje, zbog čega će kasniti realizacija prioritetnih zadataka. Izbjegavajte da se zadužujete. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna i usmjeriće vas na sklapanje novih ugovora i poslovnih partnerstava. Sa aktuelnim partnerima i saradnicima ćete učvrstiti odnose. Riješićete važne pravne obaveze.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, ulazak Marsa u znak Vodolije i konjunkcija sa Venerom u prvoj dekadi marta omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će pojačati vaša osjećanja. Imaćete više zabave, zajedničkog vremena i aktivnosti. Vaša emotivna veza će dobiti na kvalitetu. Više nego obično ćete se oslanjati jedno na drugo u važnim stvarima.

Druga polovina marta vam donosi nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. U vezi toga ćete imati različite prijedloge i biće vam teško da se dogovorite, što će dovoditi do napetosti. Tek krajem mjeseca ćete uspjeti da postignete kompromis oko toga, nakon čega ćete unijeti stabilnost u vašu vezu. Posvetićete se ostvarenju ciljeva sa entuzijazmom.

Ako ste slobodni, prva dekada marta vam donosi novo poznanstvo i snažnu obostranu privlačnost sa osobom koju ćete upoznati na jednoj zabavi, a koja će se svojom originalnošću razlikovati od većine ljudi koje poznajete.

Ući ćete u intimne odnose i u slobodan tip veze. Vaš novi emotivni partner će vam donijeti nova iskustva u ljubavi. Ono što će vam smetati u ovoj vezi je što je vaš partner navikao da daje sebi previše slobode. To će biti iskušenje koje možete da prevaziđete ako se potrudite.

Starije Vage će upoznati privlačnu i zanimljivu osobu sa kojom će naći mnogo zajedničkih tema. Vaša simpatija neće biti spremna za emotivno vezivanje, ali ćete moći da se viđate, izlazite, zabavljate i da imate intimne odnose. Pristaćete na to.

Zdravlje. Zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Jupiterom u vašem polju zdravlja, počećete da praktikujete nove metode zdravog života koje će doprinijeti jačanju vašeg imuniteta, a popraviće vam se i fizička kondicija. Koristilo bi vam da počnete da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju u vidu joga vježbi uz meditaciju. To će vam donijeti stabilnost.

Hrana. Namirnice bogate vlaknima vam se preporučuju za ishranu. To će imati pozitivan uticaj na vaše varenje i kardiovaskularni sistem. Od povrća jedite grah, kukuruz, brokulu i grašak. Od voća jedite jabuke, kruške i suve šljive. Lanene i čia sjemenke i bademe uzimajte kao dodatak jelima. Mliječne proizvode, meso i hljeb uzimajte umjereno. Jedite crnu čokoladu.

Srećni brojevi. 2, 6, 10, 17, 23.

Izvor: Astrolozi

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info